Home » Бизнес » Софарма инвестира в български сървъри и софтуер

Софарма инвестира в български сървъри и софтуер

Най-голямата фармацевтична компания в България – „Софарма“ АД използва български сървъри, софтуер, системна интеграция и дискови масиви. Доставчик е българската фирма „Перси“ ООД, заяви Александър Соломахин, CIO на дружеството. Допълнително сме снабдявали с настолни компютри, преносими компютри, периферия и резервни части, които се сглобяват при нас, подчерта той.

„Фирма „Перси“ е бизнес партньор на „Софарма“ АД вече над 17 години. За този период на съвместно сътрудничество сме изградили голяма част от хардуерната информационна инфраструктура, като винаги сме получавали полезни идеи и съвети от техните квалифицирани инженерни специалисти“, посочи Павел Градев, ИТ Мениджър на Софарма АД. Фармацевтичното производствено предприятие изисква техниката да работи 24/7/365 дни в годината, което означава да имаме надежден партньор при поддръжката на това оборудване, допълни той. Доказалият се професионален екип от специалисти на „Перси“ предоставя качествен краен продукт за работа, а в комбинация с експресния сервиз ни дава спокойствието за работа, без да имаме притеснения при евентуално възникнал дефект в оборудването, каза Градев.

Компанията „Перси“ ООД има собствен бранд за компютърни и сървърни конфигурации „STINGER” с 36 месеца гаранция. Те са проектирани за постигане на изключителна производителност с оптимизиране на натоварването и хардуерно подобрена сигурност. Това е резултат от значителен напредък в дизайна на входно-изходната архитектура, паметта, съхранението на данни и мрежовите технологии. Системите позволяват гъвкав подход при проектирането на конфигурации, подходящи за широк спектър от задачи – от стандартни приложения до критични бизнес операции, анализ на данни в реално време и изкуствен интелект.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Ще стане ли Русия икономическа свръхдържава?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Защо ...

Задава се надежда, не я пропускайте

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Повторението ...

София не диша

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Ако ...

Скрита камера: Как се набират проститутки в София?

Увеличава се търсенето на платена любов в България. Приходите от „черния“ бизнес са близо 250 ...

Вашият хороскоп за днес, 11.12.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви ...

Две неизвестни в 1/8-финалите на Шампионската лига

Само две неизвестни за 1/8-финалите останаха след изиграването на мачовете от Шампионската лига във вторник. ...