Home » България » Смразяващи кръвта разкрития: Викторио планирал убийствата четири дни! С полицейска терминология и лукавство се опита да се изплъзне от затвора! (ВИДЕО)
Смразяващи кръвта разкрития: Викторио планирал убийствата четири дни! С полицейска терминология и лукавство се опита да се изплъзне от затвора! (ВИДЕО)
Смразяващи кръвта разкрития: Викторио планирал убийствата четири дни! С полицейска терминология и лукавство се опита да се изплъзне от затвора! (ВИДЕО)

Смразяващи кръвта разкрития: Викторио планирал убийствата четири дни! С полицейска терминология и лукавство се опита да се изплъзне от затвора! (ВИДЕО)

26-годишният Викторио, който се сдоби с три обвинения за убийството на приятелката си Дарина Министерска, едногодишното си дете – Никол и отвличане на таксиметров шофьор, извършил тежките престъпления след близо три дни планиране. Това стана ясно в съдебната зала по време на заседанието за мярката му за неотклонение. Изводът за планиране идва от факта, че четири дни по-рано той е оставил предсмъртно писмо на родителите си, с които се сбогува, пише в. Монитор.

Викторио обаче не предприел нищо, а дори опитал да се сдобри с Дарина, с която по същото време се разделили. Причината според него била, че 23-годишното момиче не се грижело добре за малката Никол. Това призна самият той в последните си думи пред съда, който заседаваше по мярката му за неотклонение.Видимо интелигентният млад мъж, който се появи с превръзка на главата заради опита му за самоубийство, разказа последните няколко дни от живота си пред магистратите. Показанията му бяха идеално изпипани и изпълнени с полицейска терминология и подробности. Викторио обясни надълго за всичките си спорове с вече покойната Дарина. Оплака се, че не веднъж е бил гонен от семейното им жилище в „Надежда“. След всеки спор Дарина обяснявала, че при нея ще дойде „един приятел, за да не е сама“. По думите на Викторио това не го дразнело. По-скоро се притеснявал, че Дарина не се грижи добре за Никол. Не му казвала кога е яла, акала и дали е спала.

Проблем се явявали и сметките, които младият мъж плащал сам. Последният им скандал избухнал именно заради това. Дарина искала да му върне устройствата за прием на интернет. Викторио обаче нямало как да се чува и вижда дъщеря си онлайн.Гореща версия за двойното убийство, извършено от Викторио! Възможна ли е такава мизерна причина?

Смразяващи кръвта разкрития: Викторио планирал убийствата четири дни! С полицейска терминология и лукавство се опита да се изплъзне от затвора! (ВИДЕО)

 

„Аз повече не искам да те виждам. Няма да виждаш и детето, освен по начина, по който съдът определи“, били последните думи на Дарина. Тя отскубнала детето от ръцете на Викторио, след което той я прострелял два пъти.“Аз не съм такъв човек. Не може да ми дърпа детето от ръцете“, отговори Викторио. На въпрос от съда дали е използвал пистолета си той отговори хитро, че не си спомня нищо. Само предположи, че може да е нападнат, провокиран или застрашен, че може да изгуби най-ценното си нещо в живота.На въпрос дали съжалява за нещо Викторио отговори – Съжалявам за всичко, но смятам, че по-добър баща от мен за Никол няма да има никога.Цирк: Със спокоен тон двойният убиец Викторио накисна Дарина и родителите й за зверствата му, а себе си похвали, че е…

Младият мъж пожела да излезе от ареста, тъй като се чувствал зле, а и му се налагало да вади хлебарки от главата си. Освен това смятал, че само майка му и баща му могат да го разберат.След кратко съвещание обаче съдът реши, че Викторио трябва да остане зад решетките, докато тече делото срещу него.

Видео: БГНЕС

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Какво точно е искал Тръмп от Украйна?

Президентът Доналд Тръмп, подпомаган от своя адвокат Рудолф Джулиани, се е опитвал да открие информация, ...

Тръмп: Не признават заслугите ми

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че не получава признание от журналистите, съобщи FOX News. ...

Сестрата на загиналия боксьор с тежки обвинения: Треньорът разбра и избяга!

Българският боксьор, загинал на ринга в Шкодра (Албания), е Борис Станчев, а не Исус Величков, ...

Шокиращи разкрития за смъртта на принцеса Даяна

Шофьорът, за чиято кола се твърди, че e ударила автомобила на принцеса Даяна секунди преди ...

Приятелка на професор Вучков с разтърсваща изповед за него (СНИМКА)

Известният модел, общественик и експерт по здравословно хранене Алина Дуарте направи изненадващи разкрития за смъртта ...

Протести в Словакия заради убийство на журналист

Протести в заляха Словакия заради новите разкрития около убийствота на журналиста Ян Куциак и неговата ...