Home » България » Смразяващ кръвта обрат за трагичната смърт на малкия Явор, Мирослав измил кръвта на собствения си брат!
Смразяващ кръвта обрат за трагичната смърт на малкия Явор, Мирослав измил кръвта на собствения си брат!
Смразяващ кръвта обрат за трагичната смърт на малкия Явор, Мирослав измил кръвта на собствения си брат!

Смразяващ кръвта обрат за трагичната смърт на малкия Явор, Мирослав измил кръвта на собствения си брат!

Появи се смразяващ кръвта обрат за смъртта на 13-годишния Явор. Вчера се разбра, че малкото момче е било убито от 21-годишния си брат Димитър, който го прегазил с трактор.

Днес от МВР обявиха, че не Димитър е виновен за смъртта на момченцето. Убиецът е друг от братята на Явор. Това е 38-годишният Мирослав Г.

„Той е прегазил с трактор 13-годишният си брат Явор Г. в романското село Камено поле“, съобщиха от областната дирекция на МВР.

БЛИЦ припомня, че трагичният инцидент е станал 30 минути след полунощ вчера в парк накрай селото.

От официалния информационен бюлетин на полицията стана ясно, че детето е прегазено от 38-годишния си брат Мирослав, а не както бе съобщено по-рано от 21-годишния Димитър. Оказва се, че във фамилията са общо 5 деца.

Мирослав е шофирал колесен трактор „Болгар“, въпреки че е неправоспособен. Той е седнал зад волана на машината и след като е употребил алкохол, като пробата показала наличие на 0,72 промила.

По неясни и до момента причини 13-годишният му брат се озовал под гумите на тежката техника и загинал.

Очевидец на трагедията веднага повикал линейка, но медицинския екип само установил настъпилата внезапна смърт на 13-годишния Явор. А Мирослав в това време се опитал да заличи следите от гумите в тъмното и дори ги измил от кръвта на собствения си брат. До дървото обаче издайнически още стояли маратонките на убитото момче когато пристигнали разследващите полицаи.

Мирослав веднага е бил задържан в районното управление в Роман. По случая е образувано досъдебно производство.

Това не е първата трагична смърт в семейството на Явор, над което сякаш тегне черна прокоба.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар