Home » Lifestyle » След шумните скандали от „Откраднат живот“ съобщиха грандиозна новина
След шумните скандали от Откраднат живот съобщиха грандиозна новина
След шумните скандали от Откраднат живот съобщиха грандиозна новина

След шумните скандали от „Откраднат живот“ съобщиха грандиозна новина

След грандиозните скандали, които обвиниха продуцентите на сериала „Откраднат живот“ в мошеничество, сега от продукцията решиха да съобщят страхотна новина за феновете им. Силата на любовта ще бъде двигател в отношенията между лекарите в седми сезон на сериала. Екипът на продукцията вече подготвя нов сезон, а снимките ще се пренесат на различна локация, която ще предложи нови предизвикателства за любимите герои.

След шест запомнящи се сезона, 295 епизода с участието на най-големите имена от българското кино и театрална сцена, сериалът ще постави ново начало за професионалния живот на героите.

„На финала на сезона Ина Фотева предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е готов да направи тази крачка – зрителите ще разберат скоро“, коментира екипът на продукцията.

Най-успешният български медицински сериал ще продължи традицията с вълнуващ сюжет, впечатляващ актьорски каст и интригуващи медицински казуси.

През пролетта на 2019-а седми сезон ще се появи под мотото „Любовта лекува“, което ще се превърне в лайтмотив на продължението на вълнуващата история.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар