Home » Клюки » След обидите „дебела и грозна“ Нели от „Търси се“ избухна срещу Калин Терзийски! (виж тук)
След обидите „дебела и грозна“ Нели от „Търси се“ избухна срещу Калин Терзийски! (виж тук)
След обидите „дебела и грозна“ Нели от „Търси се“ избухна срещу Калин Терзийски! (виж тук)

След обидите „дебела и грозна“ Нели от „Търси се“ избухна срещу Калин Терзийски! (виж тук)

Нели от „Търси се“ е жестоко обидена от писателя Калин Терзийски!

Вчера Калин Терзийски взриви мрежата с пост, който тотално срива имиджа на Нели от „Търси се“, колежката й Меги Димчева и предаването като цяло. Писателят обвини водещите, че са му задавали жълти въпроси, вместо да се интересуват от творчеството му.

И на няколко пъти публично обиди самата Нели Хаджийска, която нарече некрасива, дебела и с голям нос. Е, реакцията на водещата не закъсня. Ето какво написа Нели от „Търси се“ в мрежата:

„Вчера писателят Калин Терзийски изрази публично мнението си за предаването „Търси се“, в което го записахме като основен гост. Като автори и водещи бихме искали да ви споделим и нашата позиция.

Поканихме Калин Терзийски като всички останали наши гости – най-добронамерено, с доверие и уважение. Той прие с удоволствие поканата, като от самото начало беше наясно в какъв телевизионен формат ще гостува.

„Търси се“ не е журналистическо предаване, а токшоу, в което представяме гостите си в изцяло лично качество. В този формат предаването е обичано и успешно вече 12 години. Ние не сме журналисти, а телевизионни водещи, които влагат душите си в разговорите с гостите.

Подходихме към Калин Терзийски по същия начин, както към всеки гост. Потърсихме неговите близки хора – брат му, дъщерята, жената до него и близък негов приятел.

Темите и въпросите в интервюто ни са засегнати именно от тези негови близки и приятели. И категорично възразяваме срещу внушението на писателя, че те са единствено и само във връзка с темата „алкохол“.

Въпросите, за които той твърди, че сме му задавали, не фигурират нито в нашия речник, нито са в стилистиката на предаването. Разбира се, не можем да пренебрегнем темата за алкохола, която така или иначе съпътства живота му. И която той коментира открито в публичното пространство.

Въпросът по тази тема обаче беше само един. Реакциите и отношението на госта към нас по време на останалата част от предаването ще спестим, както в самото предаване, така и тук. Защото „Търси се“ ще остане позитивно и добронамерено и никога няма да заложи на скандал, за да получи допълнителна популярност.

За 12 години в ефира на bTV в „Търси се“ са гостували най-успешните хора на България и с всички тях, обичани и доказани хора в своите области, сме водили съкровен разговор. И сме съумели да разкрием личния им живот по най-позитивния и затрогващ начин.

„Търси се“ никога не е било предаване, което започва и свършва с професионалните постижения на гостите. Ако Калин Терзийски е очаквал по изключение да се превърнем в платформа за популяризиране на книгите му, ние не сме му давали повод за подобно очакване.

Слагаме край на темата и продължаваме да работим с чиста съвест и с любов, защото за 12 години за нас е важна любовта на зрителите и всичките ни гости дотук“, категорична е Нели Хаджийска.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Защо Софка се върна при Гринго?

„Постоянно ме биеше. Ходя със синки и счупени ръце. Заплашва, че ще ме убие, ще ...

Германия харчи стотици милиони за войските на САЩ

През последните седем години федералното правителство на Германия е подкрепило американските войски в страната с ...

Трябва ли Mercedes-Benz да върне четирите фара?

Актуалното поколение на E-Klasse W213 е на пазара от 2016 г. и Mercedes-Benz подготвя модернизация ...

Писмото на Борис Джонсън не дава отговори

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че изпратеното до него писмо от британския премиер ...

Кримигерой сътвори див екшън на автогарата в Шумен

Задържаха 47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово заплашвал с хладно оръжие жители на града ...

Най-бързите коли от 60-те насам

Битката за постигането на възможно най-висока скорост започва буквално в зората на автомобилостроенето и през ...