Home » Lifestyle » Слави изпадна в шок и ужас! Ето от какво
Слави изпадна в шок и ужас! Ето от какво
Слави изпадна в шок и ужас! Ето от какво

Слави изпадна в шок и ужас! Ето от какво

Около 250 души са се явили на кастинг за мястото на Тодор Башиянов в „Шоуто на Слави”, а от няколко вечери забавното шоу излъчва най-колоритните кандидати за мястото на прокудения от Дългия актьор. Уви, негов достоен заместник засега не се появил. Сред кандидатите да делят една сцена с Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахов, нe се появи нито един известен актьор, видя HotArena.

Мераклиите за звездна слава, предимно безработни артисти, които си изкарват прехраната като сервитьори и шофьори на таксита, отекчаваха и изнервяха журито. Единствено пеещите и рецитиращи дечурлига, които участваха, успяваха да умилят и развеселят Слави, Евгени Димитров-Маестрото, Иво Сиромахов и сценариста Филип Станев. Дългия окуражаваше всички хлапета и подканваше екипа си да ги изпращат с аплодисменти, но доста грубо прогонваше най-бездарните участници. Журито рядко се впечатляваше от някой по-артистичен кандидат и го приканваше да имитира популярна личност по свой избор.

Пловдивчанинът Йордан, който завършил НАТФИЗ, ала работел като сервитьор, успя да разгневи Слави с калпавата имитация на шоумена. „Чакай, бе! Аз изобщо не говоря с такъв глас”, ядоса му се шоуменът. Стреснат, актьорът се опита да обясни, че имитира това, което е видял на малкия екран. „К`во си видял, бе? Да не мислиш, че ми е приятно? Аз не говоря така като идиот!”, скастри го Дългия и незабавно го отпрати.

Обещание за евентуален ангажимент в някоя актьорска вечер получи единствено 26-годишната Вирджиния Събева, нашумяла като певица в миналогодишния „Х Фактор”. Гласовитата блондинка, която прекъснала следването си в театралната академия, за да работи като певица в Норвегия, успя да впечатли и разсмее журито с образа си на мургава хигиенистка. „Много си талантлива, ще измислим нещо да направим заедно”, обеща й Трифонов.

Възмутени от ниското ниво на участниците, гневни зрители избухнаха в сайта на забавното вечерно шоу. „Защо ни показвате такива некадърници? Слави, защо допускаш ниско качество на предаването?”, риторично питаха фенове на „Шоуто на Слави”. Върхът на недоволството им се изля, когато сценаристът Филип Станев демонстративно попита: „Кой беше Виктор Калев?” Един от участниците – Теодор Ушев, съименник на прочутия аниматору предложи да имитира няколко образа по избор на журито. Сред тях бе и култовият Дядо Шишарко на Виктор Калев. Филип Станев заяви, че в „Шоуто на Слави” не е имало скеч с Дядо Шишарко. „Виктор Калев е едно високо момче от Златоград. Играл е Дядо Шишарко, Деса Поетеса, Ранърса…”, припомни му Дългия.

„По този начин се опитаха да го принизят, но моментално принизиха себе си. Паднаха доста ниско, без дори да се усетят. Всички знаем, както и Трифонов и целият му екип, че никой от актьорския състав на „Шоуто на Слави” не може да стъпи и на малкия пръст на големия актьор Виктор Калев, който изиграваше блестящо, безупречно и перфектно всяка роля, която му беше дадена, и то без никакви забележки. В момента тримата актьори в предаването не могат да направят и половината от това, което вършеше Калев. Къде ще намерите втори такъв? Само може да си мечтаете оттук нататък да попаднете дори на бледо негово копие. Наясно сте, нали? Ние сме наясно, че сценаристчето нарочно се направи на разсеян и че нарочно е „забравил” кой е този актьор. Доста инфантилно и глупаво от негова страна. А Слави, ти си съвсем наясно, че актьорската вечер навремето се гледаше именно заради „Високото момче от Златоград”, разпалено коментира злостната реплика по адрес на Калев редовен зрител на предаването, пише „Уикенд“.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Отказа ли се окончателно Слави Трифонов от политиката? (Ето какво призна)

Отказа ли се окончателно Слави Трифонов от политиката? (Ето какво призна)

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов даде заявка, че ще събори старият политически елит, ...

Крисия: Слави ми липсва!

Крисия: Слави ми липсва!

Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. ...

Скандал! Маги обиди жестоко Слави Трифонов

Скандал! Маги обиди жестоко Слави Трифонов

Колкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги Халваджиян коментира скеч в „Шоуто ...

Ето какво поискала от Слави тайнствена жена

Ето какво поискала от Слави тайнствена жена

Тайнствена жена стои зад съдбоносното решение на Слави. Да се откаже от амбициите си да ...

Краят на политика Слави Трифонов дойде!

Краят на политика Слави Трифонов дойде!

Слави Трифонов се е отказал засега да прави партия и да гради политическа кариера Дългия ...

Мъж мечта: Виж какво направи Краси Радков!(Постъпката му е невероятна)

Мъж мечта: Виж какво направи Краси Радков!(Постъпката му е невероятна)

Краси Радков се оказа мъж мечта Комикът Краси Радков е съкровище за своето семейство. Любимият ...