Home » Без цензура » Скандално разкритие за Митьо Очите, няма да повярвате на кого е бил мениджър! Криминалните връзки се разплитат
разкрития за Митьо Очите

Скандално разкритие за Митьо Очите, няма да повярвате на кого е бил мениджър! Криминалните връзки се разплитат

Бивш началник на сектор „Криминална полиция“ към ОДМВР-Бургас е изпълнителен директор на охранителната фирма „Аркус Секюрити“, в която арестуваният в Истанбул Димитър Желязков – Митьо Очите е работил като консултант.

Синът на мениджъра Иван Владимиров – Методий Владимиров, пък е заместник-директор на Бургаския затвор, а неговата сестра – юрисконсулт към ОД на МВР-Бургас, съобщава Нова телевизия. Иван Владимиров обясни, че всъщност Желязков не е бил консултант, а мениджър, който е намирал обекти за охраняване. Съдружници на Владимиров в „Аркус“ са бургаският общинар Бенчо Бенчев и Георги Дросев. Двамата придобиват акции след показния разстрел на гард на Желязков пред дискотека преди две години.

Пред Нова телевизия Методий Владимиров заяви, че не вижда нищо странно в поста си, нито в този на сестра си. Нямам нищо общо с фирма „Аркус“.

Дали тя е свързана с някого, е въпрос на доказване, коментира Владимиров. Той каза още, че е виждал Желязков само няколко пъти – по време на престоя му в Бургаския затвор. Междувременно вече седми ден издирват общинар, приближен до Митьо Очите. Пейо Янков е член на местния парламент в Несебър и син на разстреляния преди години бургаски бизнесмен Димитър Янков. Продължават и разпитите на други приближени до Димитър Желязков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В НОВИНИ365!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар