Home » Uncategorized » Сидеров: Плащаме 4,8 млн. лв. на „Референдум“, за да ни приспива, лъже и манипулира

Сидеров: Плащаме 4,8 млн. лв. на „Референдум“, за да ни приспива, лъже и манипулира

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Микрофонът ми по време на участието ми в „Референдум“ е намален в сравнение с тези на опонентите ми и на водещата. Това, освен че може да се чуе и с просто ухо, може да се докаже и технически. Това е било направено умишлено, за да бъда поставен в неудобна ситуация.

Свикнал съм медиите да ме изкарват лош, но в този случай ще се боря, за да докажа, че бях злепоставен нарочно.

Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Волен Сидеров.

Тези специални части, които бяха вкарани в студиото на предаването, бяха вкарани, без да има каквото и да било юридическо обоснование. Да, ние говорихме, но не е имало физическа ситуация, която да предизвика нещо подобно. Тези полицаи бяха извикани, за да внушат, че аз съм много опасен и трябва да ме изведат насила. Не им се получи този път, защото много хора видяха, че това е провокация срещу мен. Медиите се опитаха да излъжат, но истината е там и именно това беше една от причините БНТ да свали предаването от сайта си.

Да, обаче моят екип се погрижи отново истината да достигне до избирателите, а не те пак да бъдат манипулирани. Защото друг важен въпрос, който трябва да се повдигне в този случай, е и фактът, че моят главен опонент Юлиан Ангелов беше оставен да говори върху мен постоянно, като неговото време всякаш не течеше равномерно с моето.

От една страна, в споразумението между БНТ и АТАКА не е посочено точно време за изказване на участник, от друга страна, всеки може да се убеди, като изчисли, че и Юлиан Ангелов пресрочва въпросното време от 7 минути. Само че водещата и редакторите на предаването не спират микрофона на Ангелов, а спират само моя, напротив, Чешмеджиева дори моли депутата от ВМРО да остане, защото „имал още минута и половина“. Какъв е този двоен стандарт, питам аз? Какви са тези своеволия, които си позволяват от БНТ, че за капак главният директор, който явно не помни, че е бил програмен директор в АЛФА, забранява да участвам в БНТ.

Това не е семейният му апартамент, за да ми казва дали да стъпвам там, или не. Аз съм в правото си да бъда в БНТ като народен представител, избран от народа. И с конституционно право да информирам хората. Ще потърся правата си в съда, защото декларациите на Управителния съвет на БНТ и на ЦИК са лъжа. Не знам какво разбират под език на омразата – това, че казвам истината на зрителите на БНТ? Дариткова и Караянчева също да не коментират как се държа, защото, когато съм бил в политиката и съм се борил за демокрация, те са били комсомолки и са викали „КПСС, БКП“!

Данъкоплатците плащаме на „Референдум“ 4.8 млн. лв., за да ни приспива. Плащаме, за да ни лъжат и манипулират. БНТ е със задължения независимо от това, че получават 70 млн. лв. от държавния бюджет. Това трябва да се прекрати и аз ще настоявам за ревизия на БНТ, за проверки на това – къде отиват тези милиони, които народът плаща на националната телевизия, която се е превърнала в гнездо на СОРОС!

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Нов скандал! Биха съдия в Гоце Делчев

Грандиозен скандал взриви визитата на юношеската формация на Пирин (Благоевград) от набор 2003 срещу съименниците ...

Лечков: Оставката на Борислав Михайлов няма да бъде приета

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков коментира подадената от Борислав Михайлов оставка вчера. Ето какво ...

Нова локация за инвеститорите в имоти

„Туристите посещават Доминиканската република най-вече заради сърфинга и уиндсърфинга. Много от тях в крайна сметка ...

Ларс Улрих: Хетфийлд ще се завърне в Metallica по-здрав отвсякога (ВИДЕО)

Ларс Улрих от Metallica увери, че колегата му Джеймс Хетфийлд ще се завърне по-силен и ...

Камелия с невиждани провокации в Америка

Камелия стартира поредното си турне в САЩ и този път обеща на феновете си невиждани ...

Западните Балкани вече не са бомба със закъснител

Западните Балкани вече не са бомба със закъснител, а място за инвестиране, заяви във Виена ...