Home » Без цензура » Щерката на Мая Манолова се оказа с доста щуро минало… Вижте какви ги е вършила по дискотеките

Щерката на Мая Манолова се оказа с доста щуро минало… Вижте какви ги е вършила по дискотеките

Наследничката на Мая Манолова има бурно минало, за което вероятно даже майка й не подозира.

Преди да роди малкия Максим, Ралица била с абонамент за най-актуалните нощни заведения у нас и в Германия, където беше студентка. Днес Рали претендира, че е скромна майка и домакиня, но добре си спомня как вършееше по дискотеките като торнадо. Още се носели легенди за изцепките й, а архивните кадри я показват в предизвикателна светлина.

Според близки до семейството на Мая, дъщеря й наследила купонджийския дух не от нейната рода, а от фамилията от страна на баща й. Чичо й, брат на татко й, бил музикант в Кюстендилско. И до ден-днешен той си вади хляба със свирене по кръчмите, писа „Ретро“. И сега като намери време от грижите за 2-годишния Макси, Ралица отивала на купон, но за доста по-кратко време отпреди.

щерката на Мая МаноловаИсторията помни как през 2009 година щерката на Манолова попадна в огромно меле в кюстендилска чалгаджийница.

Тогава дъщерята на Мая усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения орган обляла пода на нощното заведение. Веднага я откарали в болница, а от травмата Рали се възстановявала няколко месеца. Извършителят обаче така и не бил хванат.

След тази случка купонджийката започнала да става по-внимателна и подбирала добре заведенията, които посещавала. По същият начин постъпвал и нейният съпруг Мартин, чийто алкохолни подвизи неотдавна лъснаха наяве. И той е прекарал солидно време в дискотеките, където показвал завидни, пластични умения в областта на ханша.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар