Home » Без цензура » Ще се шашнете от многомилионния чифлик, който вдигна Корнелия Нинова! (СНИМКИ)

Ще се шашнете от многомилионния чифлик, който вдигна Корнелия Нинова! (СНИМКИ)

Корнелия Нинова никога не е крила врачанските си корени. Лидерът на БСП има имот в Мизия за който твърди, че не е нищо особено.

Истината се оказва доста по-различна. Бащината й къща за беда била отнесена от потопа през 2014 година. От тогава насам се говори, че Нинова е наляла милион лева за да я възстанови, разкриват нейните съграждани.

Корнелия Нинова с майка сиКомшиите й твърдят, че от предишната къщурка няма и следа. Амбициозната партийна функционерка е вдигнала цял палат, научи Новини365.

Имотът се простира на цял декар място в центъра на Мизия до църквата.

В големият провинциален дом на Корнелия живее само майка й. Баща й скоро се споминал. Шефката на червените викала родителката си при нея в София, но старата жена не се съгласила да ходи в столицата. Предпочела живота в провинцията, с който била свикнала.

Имота на Корнелия Нинова в МизияСъседите не били виждали сградата от вътре след ремонта. Имението било заградено с висока ограда. Която била повече от 20 метра дълга. Правело им впечатление, че цялата била от скъп дървен материал. Изобщо имотът изпъквал на фона на къщите в съседство. Които били от кирпич. А провинциалната къща на Нинова светела с нова дограма и ярка боя, предават от retro.bg.

Според слуховете вътре било обзаведено луксозно само с мебели по поръчка. Широките и светли помещения били разделени с блиндирани врати. Само огромната камина, която по скоро била за фасон струвала 5 хилядарки. Не липсвали и ценни произведения а изкуството. Които били дарове на Корнелия от нейни приятели по всякакви поводи.

Палата на Корнелия Нинова

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Ще се шашнете от многомилионния чифлик, който вдигна Корнелия Нинова! (СНИМКИ)
Оценете тази публикация

One comment

Вашият коментар

Inline
Inline