Home » България » Шокиращи подробности за стрелбата по офис и БМВ в София, проговори охранителят
Шокиращи подробности за стрелбата по офис и БМВ в София, проговори охранителят
Шокиращи подробности за стрелбата по офис и БМВ в София, проговори охранителят

Шокиращи подробности за стрелбата по офис и БМВ в София, проговори охранителят

Цял пълнител от пистолет е бил изпразнен по бизнес сграда, намираща се в столичния квартал „Яворов“, пише „Телеграф“.

Малко след 20 часа в понеделник неизвестен засега се прицелил в офисите на първия етаж на ул. „Бойчо войвода“ 7 и изстрелял 8 куршума. Оловото надупчило паркираното на тротоара пред входа синьо БМВ седма серия, стъклата и фасадата. Предполага се, че бандитът е гърмял с „Макаров“, но тъй като изпразнил пълнителя за секунди, свидетели останали с впечатление, че е стрелял с автоматично оръжие. Назначените експертизи трябва да потвърдят марката на пистолета.

По време на инцидента в сградата на първия етаж е била счетоводителка, обслужваща няколко фирми, както и още двама бизнесмени. Единият от тях е собственикът на сградата, а другият е на фирма, занимаваща се с чейнджбюра. Една от версиите е, че пукотевицата е била за сплашване. На кого обаче, все още не е ясно, тъй като в сградата се помещават няколко фирми. Сред тях са транспортна компания, ай ти фирма и чуждестранно дружество, предлагащо инженерни решения за използване на слънчева енергия.

Три от куршумите пробили стъклата на офиса на първия етаж., Другите направили дупки по фасадата, а един минал през предния ляв калник на светлосиньото БМВ. На мястото на следите от куршуми по стъклата вчера бе залепено кафяво тиксо.

Шокиращи подробности за стрелбата по офис и БМВ в София, проговори охранителят

Веднага след гърмежите полицаи от Първо районно отцепили улицата, а колегите им криминалисти търсеха гилзи, записи от камери и разпотваха свидетели.

Охранителят твърдеше, че вчера за пръв път вижда паркираното на тротооара БМВ и колата не е на никой от сградата. Обясни, че можело стрелбата да е заради паркомясто, защото колата биула спряна на тротоара. Според запознати автомобилът е на собственика на обменните бюра и друг път е бил спиран на същото място.

Возилото беше запечатано и откарано вчера от разследващите за експертизи, Пенсионерът, изпълняващ ролята на охранител, добави, че камерите на сградата гледали само към тротоара пред входа, а извършителят стрелял от другата страна на улицата. Служителката от сградата с надупчените стъкла пък твърдеше, че гърмежите са дело на дилъри.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар