Home » Без цензура » Шок в Добрич! Дилър отвлече 18-годишно момиче, откриха я в покъртително състояние след цял месец брутални гаври
момиче е пребивано и изнасилвано

Шок в Добрич! Дилър отвлече 18-годишно момиче, откриха я в покъртително състояние след цял месец брутални гаври

18-годишно момиче от Добрич бе намерено полумъртво, пребито и дрогирано в апартамент на ул. „Александър Стамболийски”, съобщава „Монитор”.

Информацията бе потвърдена и от директора на ОД на МВР старши комисар Никола Панчев. Оказва се, че момичето е отвлечено от близо месец и е обявено за общодържавно издирване от майка си. Похитителят й е 32-годишният Мирослав Д., който е дилър. Момичето било открито съвсем случайно. На 24 юли, около 14 часа, Мирослав е спрян в Добрич за проверка от полицаи. Те намерили у него 15,2 грама канабис. Последвал обиск в жилището му, където, освен електронни везни и 0,5 грама амфетамин, униформените открили в безпомощно състояние 18-годишната. Полицаите веднага откарали момичето в Спешното отделение. „Детето бе доведено от полицаи. 21 години съм лекар, такова нещо не съм виждал”, призна д-р Бисер Ботев, зам.-директор на болницата в Добрич.

Момичето било цялото в синини, било ежедневно пребивано, в продължение на цял месец.

Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, само отваряла и затваряла очи. Ако искаш да я докоснеш, веднага подскачала от страх.

„Нямам думи, с които да опиша трагедията. Детето е в шок, съсипано, измършавяло. Имаме съмнение, че похитителят й е давал три вида наркотици. Момичето е от рядка кръвна група – АВ отрицателна, затова поискахме помощ от Кръвния център във Варна, откъдето ни доставиха 2 сака кръв. Детето е преместено от Спешното във второ вътрешно отделение, сега вече е в реанимацията, където за нея се полагат непрекъснати грижи, под ръководството на д-р Груев, началника на отделението”, каза д-р Ботев.

Състоянието на момичето започва да се стабилизира, но възстановителният период ще трае дълго, допълни той. Похитителят на момичето е задържан, уточни старши комисар Никола Панчев.

 

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

One comment

Вашият коментар