Home » България » Шок! Учител по математика от Казанлък блудствал с 12 момичета
Шок! Учител по математика от Казанлък блудствал с 12 момичета
Шок! Учител по математика от Казанлък блудствал с 12 момичета

Шок! Учител по математика от Казанлък блудствал с 12 момичета

Учител по математика от Казанлък блудствал с 12 малолетни момичета, съобщиха от прокуратурата. Вижте цялото съобщение:  Окръжна прокуратура  – Стара Загора изготви и внесе в съда обвинителен акт срещу   С. Г,  на 67 г., за извършени от него 12 престъпления – блудство:

–         единадесет престъпление по чл. 149, ал.5, т.4 вр. с ал.2 т.4 предл.1 вр. ал.1 във вр. с чл.26,ал.1 от Наказателния кодекс – за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание по отношение на повече от две малолетни лица от женски пол, ненавършили 14-годишна възраст и

–         едно престъпление по чл.150,ал.1 ,пр.3,алт.1 във вр. с чл.26,ал.1 от Наказателния кодекс – за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание по отношение на лице от женски пол, навършило 14-годишна възраст/на 16 години/, като е използвал положение на зависимост.

Осем от деянията обвиняемият е извършил на работното си място и четири  в жилището си, в периода от септември 2016 г. до декември 2017 г.  В хода на разследването е  установено,че обвиняемият създал приятелства в социална мрежа с малолетни лица – момичета, и е водил кореспонденция с тях, посредством приложение за разговори и съобщения. Той е приканвал децата в неговия апартамент,  където извършвал и блудствените действия по отношение на 12 малолетни лица от женски пол, на възраст от 12 до 14 години, изразяващи се във физически контакт с тялото на пострадалите, като такива действия извършвал и на работното си място. За престъпление по чл. 149, ал.5, т.4 вр. с ал.2, т.4 предл.1 вр. ал.1 от  Наказателния кодекс се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 5 до 20 години. За  престъпление по чл.150,ал.1 ,пр.3,алт.1 във вр. с чл.26,ал.1 от Наказателния кодекс се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 2 до 8 години. Предстои насрочване на съдебно заседание в Окръжен съд – Стара Загора.

Шок! Учител по математика от Казанлък блудствал с 12 момичета

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар