Home » България » Шофьор на БМВ с тъмни стъкла и чужди номера блъсна русенски полицай, а после последва нещо страшно!
Шофьор на БМВ с тъмни стъкла и чужди номера блъсна русенски полицай, а после последва нещо страшно!
Шофьор на БМВ с тъмни стъкла и чужди номера блъсна русенски полицай, а после последва нещо страшно!

Шофьор на БМВ с тъмни стъкла и чужди номера блъсна русенски полицай, а после последва нещо страшно!

БМВ с тъмни стъкла и чужди номера блъснало полицай, след което последвала гонка по русенските улици. Това съобщава местният сайт ТВН, позовавайки се на достоверен източник.

Екшънът се разиграл по бул. „Цар Освободител“ вчера следобед. В уширението в близост до Земеделския колеж имало екип, който извършвал проверка на минаващи автомобили за готовността им за зимата. Със стоп палка един от полицаите подал знак на БМВ да спре за проверка. Водачът на автомобила намалил скоростта, но вместо да изпълни разпореждането и да спре, насочил возилото към униформения.

 

Той успял да отскочи, но паднал на земята. Тогава водачът на БМВ превключил на заден ход, при което ударил втория полицай. В това време колегата му извадил оръжието си и произвел изстрел със стоп патрон в челното стъкло на лимузината. При това развитие водачът на германската машина натиснал педала на газта и хукнал да бяга. Полицаите го последвали, гонката продължила по улиците. В един момент, по ул. „Згориград“, за кратко БМВ-то успяло да излбяга от полезрението на униформените. Минути по-късно автомобилът бил открит изоставен, от пътуващите в него двама души нямало и следа.

Изоставеният автомобил бил прибран. При извършената проверка било установено, че регистрационните табели, с които се движел, са издадени за друго превозно средство. БМВ-то се водело на фирма, регистрирана на името на румънски гражданин. Любопитна подробност е, че броят на автомобилите, регистрирани на името на фирмата на румънеца се определя с трицифрено число.

Работата по случая продължава.
Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар