Home » Lifestyle » Сензационна новина за Аня Пенчева и мъжа й Ивайло, свързана с риалити шоуто „Фермата“
Сензационна новина за Аня Пенчева и мъжа й Ивайло
Сензационна новина за Аня Пенчева и мъжа й Ивайло

Сензационна новина за Аня Пенчева и мъжа й Ивайло, свързана с риалити шоуто „Фермата“

Феновете на риалити шоуто „Фермата“ няма да имат удоволствието да гледат от тв екрана секссимвола на българския театър и кино Аня Пенчева, тъй като в последния момент актрисата се почувствала несигурна във физическата си подготовка.

 

Според слуховете обаче, вместо актрисата в шоуто, което е едно от най-суровите риалитита, щял да влезе съпругът й Ивайло Караньотов, който е спортист и треньор, и бил повече от готов за подобно предизвикателство.

Бившият атлет Ивайло не е от хората, които с охота се включват в риалити проекти, а единствените му публични изяви са свързани с развитието на мото кариерата на сина му Ангел Караньотов, на когото е треньор и мениджър. В случая обаче Ивайло с ентусиазъм приел поканата на продуцентите на „Фермата“ да поеме щафетата от Аня и да живее няколко месеца при полеви условия.

Караньотов е известен с това, че не се притеснява да казва каквото мисли, затова и едва ли ще остави без критики хората, които се спотайват и бягат от работа. Дали поведението му ще му спечели повече приятели или повече врагове, зрителите ще разберат от епизодите на четвъртия сезон на „Фермата“, която стартира на 7 септември.
Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!