Home » Lifestyle » Сензационна мълва: Благо и Златка влизат в…
Сензационна мълва: Благо и Златка влизат в...
Сензационна мълва: Благо и Златка влизат в...

Сензационна мълва: Благо и Златка влизат в…

Благой Георгиев и Златка Райкова влизат в „Биг Брадър Ол Старс“, веднага след края на вип сезона, твърди светското издание HotArena.

Влизането на Джизъса бе гласено за „ВИП Брадър“, но футболистът прояви извънземни претенции около хонорара си и преговорите пропаднаха. „Ол Старс“ изданието ще е сравнително по-кратко като период и продуцентите са уредили срещу по-реална сума не само ритнитопковеца, но и неговата любима – Русата Златка. Двамата взети заедно били добра инвестиция, заради пропадналия ВИП формат, а и напоследък са в устата на всички заради неочакваното им залюбване и заради това, че всички им се присмиват.

На Златка обстановката в звездната къща й е съвсем позната. Тя бе участник в „Ол Старс“ сезона през 2013 година. Дори тогавашната й половинка Георги Валентинов бе вкаран за малко, за да се завърти любовна сюжетна линия в сезона.

Сега като пълноправен съквартирант ще влезе настоящото гадже на блондинката – Благой Георгиев. И се предполага, че по време на пребиваването им в дома на Големия брат той ще покаже колко отвратително се държи с нея.

Носят се пикантни клюки от фитнес залата в столицата, в която двамата редовно посещават, за да тренират. Докато Райкова нарича завоеванието си „Любов“, отсреща й се отвръща с държание, което заслужават само… боклуците.

„Той я псува, държи ужасно с нея – като с боклук. При това пред хората…“, издадоха запознати с „романтичната“ афера на Златка и Благо. Според тях той ще покаже истинското си лице и във формата и в даден момент ще демонстрира кофти отношението си към собствената си изгора.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар