Home » Истории » Семейни трагедии и смърт съсипаха Гала
Семейни трагедии и смърт съсипаха Гала
Семейни трагедии и смърт съсипаха Гала

Семейни трагедии и смърт съсипаха Гала

Тази година Гала нямало да празнува рождения си ден с голямо тържество. На 13 февруари тв звездата ще навърши 52 години, но настроението ѝ било минорно заради семейните нещастия, които я сполетяха напоследък.

Два са най-трудните моменти в живота на водещата на „На кафе“ – убийството на нейния племенник Джордж и нелепата смърт на баща ѝ. В края на миналата 2018 г. Гала изненадващо изчезна от ефир, като от екипа на предаването подлъгаха зрителите, че била в болничен за седмица заради тежък грип. По-късно истината излезе наяве и се разбра, че всъщност телевизионерката е отлетяла по спешност за Америка, където от години живее семейството на брат ѝ, за да погребе племенника си. Младежът бе застрелян от американски полицай след свада в нощен бар.

Приятно почерпеният Джордж, за когото по-късно стана ясно, че системно е злоупотребявал с алкохол и леки наркотици, извадил нож срещу щатско ченге. В Америка обаче законът в подобни ситуации е безкомпромисен и дава картбланш на служителя на реда да се защити по начин, който сметне за удачен. Така нападнатият от Джордж полицай извадил служебното си оръжие и го застрелял на място.

Убийството му сринало Гала, която веднага върнала лентата назад и се усъмнила, че над семейството ѝ тегне прокоба, която предвещава смъртта на най-близките ѝ мъже. Водещата на „На кафе“ все още не можела да превъзмогне и загубата на баща си, която крие вече години наред. С него тя имала изключително дълбока връзка.

Времето не ѝ помагало да осъзнае, че татко ѝ не е между живите, защото си отишъл по нелеп начин буквално за минути вследствие на алергичен шок. Първото нещо, което направила, след като научила трагичната новина, било да провери дали има черни тоалети в гардероба. После пратила текстово съобщение на режисьорката на „На кафе”, че за пръв път няма сили да се появи в ефир. На погребението се държала желязно и дори не могла да пророни сълза, но след дни скръбта я налегнала и до ден днешен Гала не можела да преживее тежката загуба.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Ето кой ще събира пътните такси

Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ) подписа днес договор с “Конкорд Смарт Инфраструктура” АД за Национален доставчик ...

Войната на циганските кланове в Розино не стихва

Напрежението в карловското село Розино продължава. Ако не е полицията да ни пази, ще ни ...

Спрете цигарите веднага, защото…

Учени от Австралийския национален университет установиха, че тютюнопушенето ежедневно убива около 17 души в страната, ...

MAX FIGHT 43 предложи страхотно шоу

Слънчев бряг бе домакин на 43-тата гала вечер от поредицата „Максфайт”, която през последните години ...

Една от водещите на Гала се съблече чисто гола

Една от ководещите на Гала – Андреа Банда Банда, на няколко пъти загатна, че има ...

48 години затвор за гардовете, убили клошар в мол

Тримата гардове, които преди 4 години пребиха до смърт 52-годишния клошар Нягол Петров във варненския ...