Home » Uncategorized » Съвети за необвързани в края на 20-те

Съвети за необвързани в края на 20-те

Ако обществото не упражняваше такъв натиск да бъдеш обвързан до края на 20-те си години, животът нямаше да е толкова драматичен. Нямаше да се чувствате нещастни като гледате снимките на всичките си приятелки с техните половинки в социалната мрежа, вашите родители нямаше да ви търсят мъж, а всички лели, чичовци и други роднини, нямаше да ви повтарят постоянно „време ти е вече“. Да оставим тези ежедневни дразнители настрана, понеже те няма да ви помогнат да си намерите по-бързо половинка, пише tialoto.bg.

Ето какво всъщност съветва сайтът онези, които наближават 30-те, а все още са необвързани.

Всичко започва с вас

В света на онлайн срещите има място за всички. Ако използвате тази среда да си търсите партньор, направете профила си така че да става ясно точно какво търсите.

Също така изберете подходящия сайт или приложение, в който има по-голям потенциал да се запознаете с представители на другия пол, които имат същата крайна цел като вас. Има дори конкретни приложения, в които се регистрират само хора, желаещи да си намерят партньор за сериозна връзка.

Бъдете ясни в намеренията си

Без значение дали си търсите половинка във фитнеса или онлайн, бъдете откровени относно намеренията си. Нека от самото начало мъжът е наясно, че вие искате нещо сериозно, а не просто забавление между чаршафите. Така, ако не сте на една вълна, няма да си губите времето.

Бъдете широко скроени

В главата си вероятно вече имате определен типаж с желаните физически и психически черти. Но понякога тези образи си остават единствено в главата, защото не могат да срещнат своето реално физическо измерение. Фантазията и реалността се различават и е много трудно да намерите на 100% това, което търсите, което означава, че трябва да сте по-широко скроени и да не зачерквате веднага човек, ако не отговаря на някоя от желаните от вас характеристики.

Осъзнайте предишните си грешки

Да грешиш е човешко. Всички правим грешки, но най-важното е да се поучим от тях. Ако вашите срещи постоянно завършват с нежелан край, може би вие грешите някъде. Дефинирайте грешките си и се поучете от тях.

Не правете компромиси

По-добре да останете необвързани, отколкото да правите големи компромиси със себе си. Напрежението да си намерите половинка не е за подценяване, но в крайна сметка вие ще живеете с въпросния човек, така че не позволявайте на другите да ви потискат и да ви пришпорват, за да не се озовете с човек, който изобщо не е подходящ за вас, само и само да им угодите.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Може да избухне война между САЩ и Китай

Бившият държавен секретар Хенри Кисинджър предупреди, че между САЩ и Китай може да избухне въоръжен ...

Стойчо Младенов изригна: В България треньорите са мижитурки

Днес българският треньор Стойчо Младенов даде пресконференция у нас, на която говори за изминалия сезон ...

Заседателка, осъдила Иванчева и Петрова, е член на изборни комисии от ГЕРБ

От 2013 г. досега съдебната заседателка Мария Щуркова е била в съставите на районни избирателни ...

Премиум купе на базата на Skoda Octavia, каквото няма да видим

Всъщност, концернът-майка едва ли ще позволи на чехите да пуснат такъв автомобил, но въпреки това ...

Кобилкина: Жени, дръжте се като разгонени…

„Когато една жена иска да накара мъжът да ѝ обърне внимание, трябва да се държи ...

Шефът на Ферари обясни за по-ниската максимална скорост

Шефът на Ферари Матия Биното обясни причината за по-ниската максимална скорост на колите на Скудерията ...