Home » България » Сашка Васева с разтърсваща изповед за смъртта, белязала семейството ѝ
Сашка Васева с разтърсваща изповед

Сашка Васева с разтърсваща изповед за смъртта, белязала семейството ѝ

Дупнишката Мадона Сашка Васева разплака последователите си с тъжен пост, който написа в личния си фейсбук профил.

Певицата, сподели, че се чувства тъжна, а повод за това са големите семейни драми, белязали животът й. Дупнишката Мадона говори за трагичната смърт на брат й, майка й, както и големите неволи, сполетели я през последните години. Ето какво написа Васева (публикуваме го без редакторска намеса): „Днес е тъжен ден за мен. Навършват се 12 години от смъртта на моя брат, който почина едва на 36 години качвайки се в едно такси от Дупница до Ресилово. След случая моята майка се разболя много тежко и 10 години не излезе от дома си. Отиде си от този свят със болката по непрежалимото и дете.

От 2013 година започна да се случва с мен нещо което ме вадеше от равновесие.

Загубих в следствие на атрофия на зрителния нерв първо едното си око а от 1 година не виждам и с другото око. Виждането ми не е свързано с това да сложа очила и да се реши проблема а очите ми се замъгляват в следствие на запушени кръвоносни съдове към очите ми. И тогава ми се наложи да се изправя пред съдбата на незрящите хора. Имам упорит характер и не се отказвам да вървя по-улиците макар и да се спъвам и веднъж се блъснах в една забързана девойка, която в бързането си не ме погледна дори и ме наруга. Тогава аз и отговорих: „Извинявам се но не виждам с очите си“ а тя отвърна: “ Сложи си очила ма“.. Отминах тъжно и си казах на себе си: „Как да сложа очила на слепите си очи?“

В друг един случай в една мастита фирма ми казаха, че съм се разминала във точните показания за това от къде е минал един автомобил а аз им обясних, че съм сляпа и се возя в джипа като куфар.

Служителят беше толкова груб и арогантен, че ме е срам че съм дългогодишен клиент на тази компания. Оплаках се на отдела им човешки ресурси но така и не бе санкциониран. Питате ме дали пея като сега не виждам? Да пея, разбира се! Гласа не ми е атрофирал нито визията … и понеже стана много тъжно ще ви разкажа една смешка: Обичам да ходя в една бирария на 5-те кьошета в София, където е средище на художници.. и там един много известен художник пожела да се запознае с мен и ми каза: „Приятно ми е, аз съм еди кой си..!“

Аз му отвърнах: “ Съжалявам но не мога да Ви позная, защото не виждам с очите..“ а той се пошегува и ми отвърна: “ Е кво ти пука, нямаш очи но имаш хубави цици..“ (беше подпинал ) Да шегата му беше дебелашка ще кажете, но точно такава трябва да ни бъде нагласата към нашите неволи и нещастия. Може нещо да ни се е случило лошо но щом имаме любов може би имаме всичко..Може би не съм в неравностойно положение защото мога да прегръщам, да правя любов и да обичам! Завършвам така за да спра сълзата със целувка към всичко онези слепи хора които са били наранявани като мен от хората без душа, а те са истинските незрящи !“.

Източник: E-Vesti.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар