Home » Свят » Руснак тръгна да обира магазин, но си забрави пистолета

Руснак тръгна да обира магазин, но си забрави пистолета

Опит за грабеж на магазин се превърна в истински фарс, след като пияният крадец не успя да открие пистолета си, който поставил на касата само преди минута, съобщи RT.

Случката се разиграла в град Химки, Московска област. На кадри от охранителни камери се видяло как мъжът, който едва се държи на краката си, поставя небрежно оръжието на тезгяха и се шегува с продавача и няколко от клиентите. След минути обирджията явно си спомня целта на „посещението“ си и започва да рови в джобовете на якето си за пистолета.

След като го вижда на тезгяха пред себе си, той заплашва продавача с искане за кутия цигари и бутилка водка, преди да бъде обезоръжен от няколко от служителите в магазина, предаде „Дарик“.

По-късно крадецът обяснил на полицията, че открил оръжието в найлонов плик на улицата край дома си предишния ден и решил да го вземе, тъй като не знаел какво да прави с него. На следващия ден, под влиянието на алкохола, му хрумнала идеята да обере магазин. Сега той е заплашен от 15 години затвор за незаконно притежание на оръжие и опит за въоръжен грабеж.

Русия
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Русия замесена в задържането на танкерите?

Британската служба за външно разузнаване МИ-6 и Британският държавен комуникационен център разследват версията, че Русия ...

САЩ прехвърлят в Украйна изтребители Ф-35

Вашингтон ще прехвърли на Украйна няколко изтребителя пето поколение Ф-35. Според американското издание Defense One, ...

Жегата взе жертви в САЩ

В САЩ трима души починаха заради горещото време, обхванало страната, съобщи AFP. Две от трите ...

По-добре малък с Христос…

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Братя, ...

Три села пострадаха от копачи на криптовалута

Нов вид кражби на ток – копачи на криптовалута крадат ток от трафопостовете. В търсенето ...

Гринго: Не съм удрял Софка!

„Не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Случвало се е да се караме, но ...