Home » Свят » Руският монах Авел е предсказал, че турската територия ще стане православна!
турската територия ще стане православна

Руският монах Авел е предсказал, че турската територия ще стане православна!

В предсказание на руския монах Авел се казва, че руски владетел ще върне територията на Турция на православния свят, а над църквата Света София в Истанбул, отново ще има кръст.

Две от предсказанията на монаха – за смъртта на императрица Екатерина II и император Павел I, са се сбъднали с точност, съобщава руският сайт bloknot. Според православния пророк, връщането на турската земя към лоното на християнската вяра е мисия на руски владетел, който 3 пъти в бил начело на властта в Русия.

Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце. Обликът му ще е държавен и светъл и никой няма да каже – царят е тук или там, а това е той. Волята на народа ще се покрие с божията милост и той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно ще е свързано с руската история, гласи предсказанието на монах Авел.

В тълкуването на това предсказание съвременниците виждат образа на руския президент Владимир Путин, понеже той е руският владетел, който вече четвърти път е начало на Русия.

Подобно предсказание е правено и от гръцки ясновидец, който е казал, че московски княз ще превземе Турция. Война между Турция и Русия пророкува и Паисий Светогорец, който миналия век е предсказал, че Турция ще бъде християнска държава.

Руско-турските отношения се влошиха, след като властите в южната ни съседка свалиха руски бомбандировач. Турският държавен глава обяви, че руския Су-24 е свален, защото е нарушил въздушното пространство на Турция. Владимир Путин обяви действията на турската страна като удар в гърба и се закани за отмъщение, като ембаргото за внос на турски стоки бе само първата стъпка. Руският президент дори призова да се върне църквата Света София в Истанбул на православното християнство.

Сега напрежението в Турция продължава да расте, след скандалите с Америка, а дори видяхме, как гневни турци горят долари и трошат айфони, в знак на протест срещу щатите. Дали това пророчество ще се сбъдне, предстои да разберем.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар