Home » Lifestyle » Родителите на гаджето на Джино скочиха срещу връзката им, забраниха годеж на докторицата
Родителите на гаджето на Джино скочиха срещу връзката им, забраниха годеж на докторицата
Родителите на гаджето на Джино скочиха срещу връзката им, забраниха годеж на докторицата

Родителите на гаджето на Джино скочиха срещу връзката им, забраниха годеж на докторицата

Джино и Кристияна в действителност се похвалиха с татуирани венчални пръстени на ръцете си, но годеж няма, ни увериха запознати. Вероятността двамата да се врекат във вярност клони към нулата, тъй като родителите на секси докторицата изобщо не одобряват Бианкалана заради миналото му. И има защо.

Връзките на Джино с престъпния свят може и да са поизбледнели, но слуховете, че е завличал жени за пари, още кънтели в ушите на семейство Каневи. Родителите на Кристияна се притеснявали, че Бианкалана иска брак с дъщеря им само заради фамилното богатство. Не особено привлекателният профил на Джино се допълвал и от слуховете за ромска жилка.

Припомняме, че според светската клюка Гино Ташев, както е истинското име на Джино, е тръгнал от циганското гето. Заедно с родителите му заминали за Щатите преди повече от 20 години, но и в Америка Бианкалана залитал по „тънката част“. Името му бе набъркано с това на известна банда за измами с кредитни карти.

Според източници от бг общността в САЩ, Джино участвал в чикагската афера за източване на банкови сметки. Във „ВИП Брадър“ пък бе обвинен, че е завлякъл бившата си съпруга Дейна Бианкалана с крупна сума.

С цялото това богато и цветно минало на риалити звездата е логично да не е най-желаният зет. Въпреки неприязънта, която родителите на д-р Канева изпитвали към Бианкалана, тя била лудо влюбена в него и нямала намерение да го напуска.

Кристияна и Джино се запознават в болница „Света София“, която посещавал заради манипулации на оперирания си крак. Любовта им пламнала в лечебното заведение малко след смъртта на бащата му – Георги Ташев. Именно красивата Кристияна го извадила от депресията.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар