Home » Любопитно » Рибар показа улова си от ужасяващи морски създания (СНИМКИ)
Рибар показа улова си от ужасяващи морски създания (СНИМКИ)
Рибар показа улова си от ужасяващи морски създания (СНИМКИ)

Рибар показа улова си от ужасяващи морски създания (СНИМКИ)

Роман Федорцов е рибар от Мурманск, който преди няколко месеца стана известен по целия свят с постовете си в мрежата, показващи необичайния му, дори доста ужасяващ улов. 39-годишният направи достояние на всички дълбоководните същества, които той и колегите му изваждат от дъното на Норвежко море и Баренцово море, съобщават световните издания.

Роман разказва в интернет, че той и приятелите му живеят и работят на кораба в шестчасов цикъл: шест часа работа се заменят с шест часа почивка за всеки от моряците. Основната им цел и са редки и екзотични риби, за които рибарите могат да спечелят големи пари. Освен това Федорцов контролира работата на други моряци и наблюдава за улова им.

Той обича да намира необичайни видове риба на борда на трала. „Реших да създам акаунти в социалните мрежи, защото много хора нямат представа как изглеждат някои риби. Аз съм постоянно впечатлен от тези дълбоководни същества и искам да споделя опита си с другите. “

Сега колекцията от страховити риби и други същества се разшири значително и ви предлагаме да разгледате най-впечатляващите експонати:

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар