Home » Зодии » Ретрограден Меркурий в Лъв: Объркване на плановете при неподвижните знаци – Водолей, Лъв, Скорпион и Стрелец!
Ретрограден Меркурий в Лъв

Ретрограден Меркурий в Лъв: Объркване на плановете при неподвижните знаци – Водолей, Лъв, Скорпион и Стрелец!

На 26.07. планетата Меркурий, планетата на комуникациите, сделките и мисълта обръща своя ход и ще се движи ретроградно през знака Лъв до 19.08.

През този период две от личните планети ще бъдат ретроградни, защото освен Меркурий и Марс се движи на обратно от 26.06 до 28.08. Ретроградното движение на Меркурий ще насочва голяма част от вниманието ни към нас самите, към вижданията, мислите ни и собствения ни свят, което ще ни фиксира в собствения ни мироглед и по всяка вероятност ще загубим гъвкавостта си. Няма да сме достатъчно обективни и няма добре да разбираме другите и гледните им точки, което до голяма степен ще затруднява вземането на правилни решения.

Поради тази причина е важно е да сме наистина внимателни и да не избързваме с действията си.

През този период е много вероятно да имаме объркване със средствата ни за комуникация и предвижване. За това е препоръчително да планираме нещата си по отрано и ако имаме важни ангажименти да се презастраховаме, подготвяйки си резервен план. Важно е да сме изключително внимателни и предпазливи. Преценката ни няма да е трезва и съществува риск от измама и объркване. За това не ни се препоръчва да стартираме нови неща, да подписваме договори, да водим съдебни дела, да правим важни покупки. Дните, в които планетата е ретроградна не са подходящи също така за медицински прегледи и изследвания, хирургически интервенции или стартиране на лечения.

Най-потърпевши от движението на планетата ще са неподвижните знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

При тях са вероятни обърквания и хаос, както в личен, така и в обществен план. Много е вероятно да им се наложи да оправят минали грешки и да приключват стари начинания. При въздушните знаци Близнаци и Везни може да се очакват големи турбуленции в личен план. Ще имат както възходи, така и спадове в емоционален план. Препоръчително им е да не приемат всяко различие в мненията, като фатална обида към тях, която да бъде преживявана и претегляна в съзнанието им дни наред. При водните знаци Рак и Риби съществува риск да се впуснат във финансови сделки с неясен произход и да инвестират парите си по не много уместен начин.

Поради тази причина е добре да са изключително внимателни в тази насока и да се съветват със специалисти, както и с близки хора, които биха им спестили големи загуби в последствие. Козирозите и Девите от земния тригон може да изпитат порив да учат нещо ново или да развиват ново хоби. Възможно е да оставят работата на заден план, преследвайки личните си цели. Във всеки случай е добре да се пазят от предателства сред колегите си, които не е изключено да използват пролуката от липсата или разконцентрираността им, за да реализират себе си или свой проект, за сметка на техен. Огнените знаци Стрелец и Овен е добре да не се изхвърлят в желанието си да блеснат и да остават здраво стъпили на земята през периода, понеже съществува риск да надскочат възможностите си и да започнат нещо, което в последствие ще им бъде трудно да завършат.

Източник: Дама.бг

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Ретрограден Меркурий в Лъв: Объркване на плановете при неподвижните знаци – Водолей, Лъв, Скорпион и Стрелец!
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline