Home » България » РАЗКРИТИЕ: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев
РАЗКРИТИЕ Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев
РАЗКРИТИЕ Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев

РАЗКРИТИЕ: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев

Сашо Диков е журналистът, с когото арестуваният олигарх Николай Банев е планирал да прави медийна кампания в своя защита. Това разкриха отлично информирани източници в службите.

Според информаторите ни самият Диков не е знаел за плановете на олигарха, които Банев изразил по телефона пред трети лица, но още не се бил свързвал с журналиста. ПИК потърси водещия по телефона, но до момента не отговаря на обажданията.

Припомняме, че по-рано днес зам.-главният прокурор Иван Гешев заяви, че само преди няколко дни в кутия от натурален сок е намерен телефон на Николай Банев. „Направена е експертиза – говорено е с руски граждани, обещавана му е защита от руски адвокати, както и медийна кампания в Русия в защита на неговото репресиране. Обсъждана е и медийна атака срещу прокуратурата, като се споменава името на конкретен известен български журналист, който да я започне. Но за нас е очаквано, защото засегнахме интереси за стотици милиони. И този отговор ще е медиен, политически – ще има всякакви атаки. Но ние правим това, което хората очакват – справедливост“, каза още той, без да уточнява името на въпросния журналист.
Източник: ПИК

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар