Home » България » Разбра се коя е жената, чийто труп откриха вчера в Сапарева баня!
Разбра се коя е жената, чийто труп откриха вчера в Сапарева баня!
Разбра се коя е жената, чийто труп откриха вчера в Сапарева баня!

Разбра се коя е жената, чийто труп откриха вчера в Сапарева баня!

Самотно живеещата 85-г. Раша Кърпачка издъхна от задушаване в дома си в Сапарева баня. Вчера около 8,00 ч. пламнала къщата на възрастната жена, която живеела сама и била трудноподвижна. Не е създавала семейство. За нея се грижели роднини от Сапарева баня.

Огънят, който тръгнал от неизправна инсталация, бързо се разраснал и изгорил част от краката й. Издъхнала е от задушаване. Съседи видели, че от къщата на Раша Кърпъчка излиза пушек, и започнали с кофи да гасят пожара. Огънят обхванал отвътре черчеветата на прозорците и никой не посмял да влезе в стаите. След сигнал на тел. 112 за минути пристигнал пожарен автомобил от Дупница. Огнеборците загасили пламъците, но не успели да спасят стопанката.

Раша има двама братя и една сестра. Единият от братята й Иван Кърпачки е починал наскоро. Той работил дълги години като конструктор моделиер в някогашното шивашко преприятие ДИП “Марек” в Дупница. И той не създал семейство. Двамата живеели в къщата, в която вчера издъхна Раша.

Преди да се пенсионира, тя работила в минералната баня в Сапарева баня. Спаревобанци вчера коментираха, че Раша е била винаги усмихната, много упорита и сама се справяла в живота.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар