Home » България » Ралица, която бе смазана от ТИР: Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави…
Ралица, която бе смазана от ТИР Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави...
Ралица, която бе смазана от ТИР Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави...

Ралица, която бе смазана от ТИР: Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави…

Младата жена е била с диагноза квадрипареза или парализа и на четирите крайника, след като през юни колата й е буквално смачкана като хармоника в жестока катастрофа на АМ „Тракия”. Силният дух на Ралица, който колегите й познават, обаче й помага да преодолее тежките травми. Благодарение на това тя се изправя и може да ходи сама. Възстановяването й обаче все още продължава. По нейни думи на 10-ти юни друг шофьор блъска автомобила й, засилва го и го вкарва под ТИР, съобщава burgasinfo.com

„Последствията бяха оток на гръбначния мозък и диагноза квадрипареза. За щастие, някой горе има велик план за мен и вече три месеца по-късно нещата са повече от прекрасни! На приятелите си благодаря, благодаря, благодаря! Безкрайно, безгранично, истински благодаря! Благодаря и на лекарите в УМБАЛ “Св. Георги“- Пловдив, Отделение по неврохирургия. А мама- мама е най- великата! Думи не намирам да опиша колко е велика!”, пише Ралица.

Ето какво е и нейното послание към шофьорите:
„Катастрофи, пострадали, загинали… Приятели, познати, роднини… Майки, бащи, деца… Докога?! Аз станах част от статистиката. За щастие от онези оцелелите. Приятели, познати… хора, моля ви, бъдете отговорни! Пазете себе си, пазете и другите на пътя. АЗ нямам вина, че днес не сте се наспали! АЗ нямам вина, че нещата в работата ви не вървят! АЗ нямам вина, че сте се скарали с гаджето! АЗ нямам вина, че вие сте достатъчно безмозъчни за да: карате пили; шофирате и да ровите из телефоните си; превишавате значително скоростта; да не спазвате правилата за движение; АЗ нямам вина, че не харесвате живота си! АЗ нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави и т.н. провъзгласявайки се за безсмъртни, повтаряйки и убеждавайки самите себе си, че „това на мен не може да ми се случи“. Напротив, може! И се случва… за секунди! На пътя място имаме всички, разберете, а застраховани няма!”

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Ралица, която бе смазана от ТИР: Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави…
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline