Home » Свободна зона » Путин отправи шокиращи откровения относно съдбата на България – ето я истината!
Путин отправи шокиращи откровения относно съдбата на България - ето я истината!
Путин отправи шокиращи откровения относно съдбата на България - ето я истината!

Путин отправи шокиращи откровения относно съдбата на България – ето я истината!

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия.

От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи.

„България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България“ – казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана.

В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.

„Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ – чрез партията, която беше изцяло българска.

В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега“ – казва Путин.

„Ако ЕС стане толкова „жесток“ към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова икономика. Нищо друго. Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко – определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой – не, налага ви хомосексуални бракове и пр.

Та кога СССР е правил нещо такова?“ – пита руският президент.

„България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ…“ – завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Путин ратифицира протокол за изплащане на пенсии на българи

Руският президент Владимир Путин подписа закона за ратифициране на протокола за изменения в споразумението за ...

Путин иска руска „Уикипедия“

Руският президент Владимир Путин призова да бъде създадена руска онлайн енциклопедия, която да стане алтернатива ...

БЗНС: Не на Путин в България!

Български земеделски народен съюз (БЗНС) стои категоричено против евентуално посещение на руския президент Владимир Путин ...

Путин: Пещерни русофоби атакуват руския език

Редица страни и пещерни русофоби обявиха срещу руския език. Това заяви руският президент Владимир Путин, ...

Путин предизвиква Борисов

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Няма ...

Путин: Орбан е необикновен

Руският президент симпатизира силно на Виктор Орбан. Според Владимир Путин унгарският премиер е мъдър, прагматичен ...