Home » България » Проговори майката на Зори, заставяна от съученички да прави гнусни неща с момчета за пари

Проговори майката на Зори, заставяна от съученички да прави гнусни неща с момчета за пари

Вчера в кабинета на директора на 5-то училище в Благоевград г-жа Тричкова се събраха участничките в скандалния екшън, който се разигра по-рано днес в града. В присъствието на родителите си момичетата, уличени в побой над съученичката си Зори дадоха и своите обяснения по случая.

Едно от тях е дъщеря на известен местен бизнесмен. Противоречиви са показанията на дванадесетокласничките. Обвиняват се взаимно, а учителите твърдят, че момичетата ще се разберат.

Не на това мнение е майката на битата ученичка Галина, която ето какво каза пред struma.com:

„Страшно съм ядосана, предупредих още в петък, класната ръководителка, че двете момичета тероризират Зори. Карат я да им дава пари, по 20 лева, по 10 лева уж за неплатени канабисови цигари. След като тя отказвала да пуши, двете я подложили на невероятен тормоз със заплахи: „Ще правиш свирки на момчетата срещу пари, ще те пребием и т. н. Зори е търпяла това дълго време и в петък ми каза. Веднага се обадих в училището да вземат мерки, но в неделя детето ми бе нападнато и бито. Разбирам, че са в трудна възраст, но къде са възрастните. Аз предупредих, че нещо се случва с тези момичета. Защо не бяха предупредени, а се стигна до боя. Пуснах жалба в полицията и разбрах, че полицаите познават една от девойките, която преди време била в апартамент, където е намерена дрога, но била на неин приятел. Пращали някакво момиче да взема дрога и насила да карат Зори да пуши. Преди време Зори ми сподели, че опитвала такива цигари, взех много строги мерки и тя спря, сега я изнудват. Как да спася детето си?, това попитах днес в кабинета на директорката г-жа Тричкова“.

Едно от момичета пък казало, че Зорка я нападнала в гръб, а била оперирана, имала операция на опашката, затова се стигнало до сблъсъка.

Майките умолявали майката на Зори, децата да се разберат между тях.

Скандалът е голям. За случая е сезирана полицията.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Силно земетресение на километри от Борисов, усетено е и в София (СНИМКИ)

Силно земетресение на километри от Борисов, усетено е и в София (СНИМКИ)

Силно земетресение е било регистрирано в Югозападна България, това сочи справка в Европейския сеизмологичен център. ...