Home » България » Проговори адвокатът на шофьора на автобуса ковчег, отнел живота на 17 души до Своге: Той ми разказа, че…
Проговори адвокатът на шофьора на автобуса ковчег, отнел живота на 17 души до Своге Той ми разказа, че...
Проговори адвокатът на шофьора на автобуса ковчег, отнел живота на 17 души до Своге Той ми разказа, че...

Проговори адвокатът на шофьора на автобуса ковчег, отнел живота на 17 души до Своге: Той ми разказа, че…

По думите на адвокат Ботев днес той ще се запознае с материалите по делото. „Имало е мисли да се самоубива веднага след инцидента. Сега вече изпитва едно огромно съжаление. Не може сам да прецени чия е грешката, но фактът, че всичко се стоварва върху него, много му тежи“, разкри още адвокат Ботев за състоянието на клиента си.

По думите му, Григоров лично няма спомен и не е споделял да е виновен за инцидента. В момента за самия инцидент той е изключително пестелив, добавя адвокатът.

По думите му, двамата не са обсъждали скоростта. „Каква е била скоростта, ще бъде твърдение на прокуратурата, което ще се види как е обосновано. Трябва да видя какво има като материали, не мога да говоря на сляпо“, каза адвокат Ботев.

Що се отнася до възможността варовик да е полирал фаталния асфалт, адвокатът каза, че е едно да има публично твърдени, а друго е да има официални документи. Адвокат Ботев заяви, че ще иска по-лека мярка днес в съда за своя клиент.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар