Home » Lifestyle » Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота му
Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота му
Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота му

Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота му

Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота и здравето му! Любимите приятели на Иван Ласкин от ловната дружинка „Меляне“ присъстваха на молитва за здраве, която поръчаха за актьора.

Приятелите на таланта са оптимисти за състоянието му и го призовават да е силен, за да пребори предизвикателството.

„Дръж се, Ванка, ловните приключения те очакват. Има още много неща да преживееш“, сподели приятелят на Ласкин – Робърт Атанасов. Останалите от колектива – Павлин Бацила, Цури Бръснаря, Иван Радев, Цецо Къловеца и останалите от община Роман, също призоваха актьора за кураж.

„Трябва да е така, всичко от него зависи. Да не се предава“, сподели с надежда и майката на покойния актьор Андрей Баташов. Колегата на Иван страдаше от същото заболяване – чернодробна недостатъчност. Андрей дори бе в същото отделение на ВМА и го лекуваха същите доктори.

„Иван Ласкин много пъти успя да се изплъзне от най-лошото, дано и този път съдбата е с него“, надява се и директорът на Народния театър Мариус Донкин, който е близък до актьора и дори участва с колеги в кръводаряването за Ласкин.

„За него се грижат сериозни хора, в добри ръце е. Мисля го, на сърцето ми е постоянно“, сподели и шефът на артистите Христо Мутафчиев.

Актьорът не за първи път плаши и колеги, и близки със здравословните си проблеми. През 2016 г. бе приет в спешното отделение в Плевен, тъй като не бил ял цял ден, а пил два пръста с колегите оттам.

Тогава проблемът се оказал ниското кръвно, а направените изследвания показали, че е здрав и няма проблем да продължи да играе. Миналата есен, докато участваше в риалитито „Фермата“, също се наложи да влезе в болница. Причината тогава пак бе кръвно, но този път високо.

В средата на декември Ласкин бе закаран в „Пирогов“ с нечовешки болки, а след това прехвърлен във ВМА две седмици след като бе изписан от Втора градска болница, където бе настанен в отделението по гастроентерология, пише вестник „България днес“.

Източник: hotarena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар