Home » Lifestyle » Примирие! Слави се качва на сцената заедно със стар враг
Примирие! Слави се качва на сцената заедно със стар враг
Примирие! Слави се качва на сцената заедно със стар враг

Примирие! Слави се качва на сцената заедно със стар враг

Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти, които не питаят особено топли чувства един към друг – Васил Найденов и Слави Трифонов. Кеца и Дългия ще бъдат част от гостите, които ще пеят на юбилейния концерт на популярния композитор и пианист на 10 април в зала 1 на НДК. Според запознати Стефан Димитров е решил да си направи майтап и да сложи в една гримьорна съпругата си Богдана Карадочева, Васил Найденов и Дългия, пише БГднес.

„Стефане, идвам, дай ми покана“, изрази желание да посети концерта на добрия си приятел и Слави Трифонов, който беше поканил композитора в шоуто си.

Повод за купона на Димитров е рожденият му ден – 28 май, когато ще навърши 70 години.

Музикалната „война“, в която двамата таланти – Кеца и Дългия, живеят с емблематична и е от над 15 години. Найденов никога не е криел неприязънта си към попфолка и смята, че тя започва именно от първите албуми на Слави Трифонов. „Иначе като музикант – да, много е добър, и той, и „Ку-ку бенд“, но спрямо обществото той го чалгализира“, смята Васко.

Изпълнителят на „Синева“ многократно е бил канен в „Шоуто на Слави“, но винаги е отказвал, тъй като смята, че то не е „неговата трибуна“. От своя страна екипът на Трифонов не си е позволявал да прави скечове с Васко. Това се случва само по времето на Виктор Калев, който единствен успешно е имитирал Кеца.

Сега обаче Стефан Димитров, който дълги години е добър приятел и с двамата, се е заел да ги сдобри, като ги качи на една сцена – Слави, „Ку-ку бенд“ и Васил Найденов. Освен любимите си БГ песни публиката ще чуе и Богдана Карадочева, „Тоника СВ“, Тони Димитрова, дует „Ритон“, братя Аргирови, Михаил Белчев, Кристина Димитрова, Прея, „Бон-бон“ и други. Няколко поколения българи са израснали с хитовете на Димитров – „По първи петли“, „Остаряваме бавно“, „Дано“, „Безнадежден случаи“ и още много други. Първата му композиция „Пея, защото искам, ако не искате – не слушайте“ е създадена по стихове на Блага Димитрова.

Дъщеря му Миряна е от първия му брак и е кръстена на поетесата Миряна Башева. По-късно Стефан се жени за естрадната певица Богдана Карадочева, с която са съученици и се познават от деца. В пети клас делят един чин в столичното 127-о училище, а 30 години по-късно стават гаджета и се женят. Стефан Димитров композира най-хубавите си песни за Богдана, а често двамата излизат и заедно на сцената като дует. Така ще бъде и на 10 април, като най-вероятно юбилярят ще се обясни в любов на житейската и дуетната си половинка.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Владимир Чуков, арабист, за ФАКТИ: Конфликт Индия-Пакистан би бил разрушителен

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Индийската ...

A вие с какво сте по-добри от Слави Трифонов?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Преди ...

Престъпник бяга от полицията с кола по плажа (ВИДЕО)

Действието се развива в Лос Анжелис, където престъпник, преследван от полицията се опитва да избяга ...

Млад футболист пропадна в шахта по време на мач (ВИДЕО)

На шокираща сцена станаха свидетели феновете на футбола след видео, което се разпространи из социалните ...

Целувката на Рамщайн, която скандализира цяла Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Последната ...

Келеш помля куп луксозни коли, струващи над 1 милион (ВИДЕО)

Състезател аматьор потроши суперколи на стойност над 1 милион британски лири, включително McLaren, Porsche и ...