Home » България » Пригответе се! Ето какво ще бъде времето през Септември!
какво ще бъде времето през септември

Пригответе се! Ето какво ще бъде времето през Септември!

Очаква ни горещо време в началото в началото на първия есенен месец септември – температурите ще достигат до 30 градуса, предава „Girl.bg“.

Началото на септември ще бъде с приятни температури, които няма да напомнят, че идва есента. Около 9-10 септември се очакват превалявания от дъжд, които ще понижат градусите с 2-3 надолу.

Топлото време обаче ще продължи и през второто десетдневие. Температурите отново ще се покачат до 31-32 градуса. Тези температури могат да са с 1-2 градуса по-високи в Сандански, Русе и Велико Търново.

Около 21-22 септември есента ще напомни за себе си.

Очакваме рязко понижение на температурите с 9-11 градуса и те ще се движат между 19-22 градуса. Сутрешните температури ще падат до 8-10 градуса. Ще се появят и първите мъгли в котловинните полета на Западна България.

На 22 септември точно в 23:44 часа, астрономическата есен ще настъпи, тогава е и есенното равноденствие.
Дневните температури обаче отново ще започнат отново да се покачват. Техните стойности ще достига до 25-27 градуси. Но около и след 29 септември температурите ще започнат отново плавно да се понижават Възможни са и слани в котловинните полета на Западна България.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар