Home » Истории » Преди 21 години тя забременя и лекарите я посъветваха да се подложи на опасна операция! Тя отказа и вижте какво се случи след това
преди 21 години тя забременя

Преди 21 години тя забременя и лекарите я посъветваха да се подложи на опасна операция! Тя отказа и вижте какво се случи след това

През 1997 година новината, че жена в САЩ е бременна със седем деца втрещи целият свят. Тя се превърна в тема номер 1 за всички телевизионни предавания и вестници.

Тогава нямаше социални мрежи, а интернет не беше това, което е днес. Ето как се развива историята. Боби и Кени искат да имат дете. Те са семейство от известно време и правят опити, за да забременее. Отиват на контролен преглед и се оказва, че Боби си е свършил работата – Кени е бременна, но какво се оказва впоследствие! В утробата й са разположени 7 зародиша. Лекарите са шокирани и дори препоръчват на жената да бъдат остранени част от тях, тъй като вероятността да оцелеят всички, е малка, а опасността за нея огромна.

Бъдещите родители обаче, категорично отказват да отнемат живота на някое от тях и до интервенция не се стига.

В крайна сметка решението, се оказва правилно. Бременността преминава нормално, а раждането без никакви усложнения. Единственият проблем е бил, че седемте деца са се появили на бял свят две седмици по-рано от плануваното.

Днес те са живи и здрави и са единствените седемзнаци в света. Ето така изглеждат днес!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар