Home » Любопитно » Последният жив роднина на Хитлер е обвинен в педофилия

Последният жив роднина на Хитлер е обвинен в педофилия

Германец, който твърди, че е последният жив роднина на Адолф Хитлер, бе глобен с глоба в размер на 800 евро, след като бе осъден за целуване на ученичка против волята ѝ, пише Daily Star.

Романо-Лукас Хитлер твърди, че той е последният жив човек, който носи фамилията на един от най-ужасяващите тирани в човешката история. По думите му, роднинската му връзка с Хитлер е чрез бащата на лидера на Третия райх Алоис.

Последният жив роднина на Хитлер е обвинен в педофилия

Небезизвестната му фамилия фигурира върху международния му паспорт, личната му карта, банковите сметки и документите за наем на жилището му в германския източен град Гьорлиц. Алоис е имал малък брат, твърди Романо, а внукът на този брат е избягал в Словакия след войната. Именно този внук е и баща му.

Последният жив роднина на Хитлер е обвинен в педофилия

Преди седмици 69-годишният потомък на Хитлер бе осъден за нападение от сексуален характер срещу дете в съда в Гьорлиц, след като той целунал 13-годишно момиче, известно само с името Аня. Прокурорите заведоха дело в съда след сигнал на бащата на момичето, известен с името Пьотр, който е родом от Полша. Разгневеният баща сподели пред в. „Билд“, че е бил обявил гараж за продажба, а Хитлер е реагирал на обявата. Когато обаче той дошъл, не показвал интерес към гаража, а само към Аня.

„Той я е подмамил с бонбони в апартамента си, купил ѝ дрехи и изкуствени цветя, дори ми предложи да я вземе за жена“, разказва още бащата. По думите му, когато дъщеря му казала, че била целуната от Хитлер, той веднага ѝ забранил да се вижда с Романо и подал жалба в полицията. Хитлер обаче отрича обвиненията. По думите му, той целунал момичето като част от традиционния поздрав в Германия.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Камионът-ковчег не е бил в България от 2017 г.

Камионът, открит в Есекс с 39 тела, е с българска регистрация. Превозното средство се води ...

Кои са най-популярните имена за непослушни деца?

Според национална анкета, проведена сред родители и учители във Великобритания, най-често непослушните момченца носят името ...

Русия и Турция унижиха американците

След споразумението между турския президент Реджеп Ердоган и руския му колега Владимир Путин да патрулират ...

Дирят изчезнало невръстно дете от село Николаево

Полиция и жандармерия издирват дете на годинка и шест месеца от село Николаево, община Стражица, ...

Снимаха и предницата на BMW M3

Ден след като във Facebook се появи снимка на задницата на новото BMW M3, в ...

Видин: Атомен физик преби жената, пратила го в затвора

Безработен атомен физик е пребил съдия от Видин, която преди време го пратила в затвора, ...