Home » България » Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, два квартала пропищяха от него
Помните ли колоритния Недко Отново се прояви, два квартала пропищяха от него
Помните ли колоритния Недко Отново се прояви, два квартала пропищяха от него

Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, два квартала пропищяха от него

Бургазлията Недко Цветанов познат с участието си от всякакъв тип протести – от  гей браковете до тези срещу правителството и високите цени на тока, отново напомни за себе си, съобщава „Флагман“.

Той е арестуван от полицията след серия вандалски прояви в блокове в комплексите „Зорница“ и „Изгрев“. В края на юни Цветков се промъкнал във вх. 8 на блок 35 в жк. „Изгрев”.  Влязъл входовото помещение и разбил две домофонни табла, а след това ги задигнал.

Само ден по-късно, по същия начин проникнал в блок 77 на жк. „Зорница”. Там откъртил асансьорното табло в първи вход и изчезнал незабелязано.  Вследствие на повредата, лифтът бил напълно унищожен и негоден за употреба. На 19 септември Недко отново се върнал в блок 77, за да си вземе асансьорното табло и отново изчезнал безследно. Стойността на „повредата”, причинена от Цветанов възлиза на около 2000 лв.,  а самото табло струвало 2 500 лв.

След подаден сигнал към служителите на Пето районно управление задържат Недко. Той направил пълни самопризнания за престъпленията, а откраднатите вещи били намерени в жилището на бургазлията. Според хора, които го познават той не искал да използва задигнатите вещи, а да си отмъсти за нещо на хората в тези блокове.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на Недко Цветанов продължава.

Припомняме, че Недко Цветанов е известен в града още от 2015 година, когато при явяване в Съдебната палата, влезе в лют спор с охранителите. Те поискали личната му карта за проверка, Недко я показал, но не позволил някой да я пипне. Тогава той бе осъден за обида на длъжностно лице, тъй като между Цветанов и съдебните гардове, започнали да хвърчат обиди, и дори ги нарекъл „умствено изостанали“.

Районният съд в Бургас го осъди на пет денонощия арест по Указа за борба с дребно хулиганство(УБДХ). Именно и това бе причината 48-годишният кримигерой да обяви гладна стачка зад решетките.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар