Home » България » Помните ли Искра Фидосова от ГЕРБ? Вижте как живее днес бившата депутатка!
искра фидосова

Помните ли Искра Фидосова от ГЕРБ? Вижте как живее днес бившата депутатка!

Искра Фидосова си има мъж за чудо и приказ, гледа я като истинска кралица и не спира да я глези.

Е, отдавна вече Фидосова не се подвизава в народното събрание, а се върна да живее в родната си Монтана. Само че не бързайте да злорадствате и да размахвате пръст, защото там тя живее като кралица. За което основен принос има съпругът й – бившият сръбски футболист Томислав Живкович.

Мъжа на Искра Фидосова

Томислав Живкович

Очевидно всички приказки за раздялата на Искра Фидосова и Томислав Живкович се оказаха измислица.

Двамата не само са заедно, но той буквално й козирува. И изпълнява всяко нейно желание и каприз.
Любовта на Томислав към Фодосова била толкова голяма, че той ежедневно й поднасял сготвени от него ястия и й носел прясно изцедени сокчета на работното място. Искра е нотариус в Монтана, а заведението им с Томислав е в непосредствена близост с кантората й.

„Мъж мечта си е намерила. Всяка сутрин, докато тя още се излежава, той става и отива да отвори заведението. Помита, почиства и привежда всичко в изряден вид. А после пък започва да работи и паралелно държи връзка с нея. Пазарува, носи й десерти или сокове. Абе, истинско съкровище е“, разкриват близки до семейството източници.

Синът на Искра Фидосова

Синът на Искра Фидосова

Двамата имат един син Франсоа, който е студент и си избра да следва в столицата, а не някъде по света. Макар че майка му напираше да го изпрати в престижен и скъп чуждестранен университет, пише Girl.bg.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар