Home » Свободна зона » Полезните свойства на Кока Кола ще ви учудят, вижте какви чудеса може да прави
полезните свойства на Кока Кола

Полезните свойства на Кока Кола ще ви учудят, вижте какви чудеса може да прави

Всеки ден слушаме какви вреди причинява „Кока-кола”-та на здравето ни.

В следващите редове обаче ще намерите чудесен пример как може да превърнете недостатъците в добродетели. Мистериозната формула на напитката е в състояние да направи истински чудеса с вас и затова, от Новини365 ви подбрахме 13-те полезни свойства на Колата. Вижте ги:

Домакинство

Изненадващо е, но се оказва че напитката помага да сложите много от нещата в дома ви ред. Не е нужно да стържете загорялото дъно на тигана с тел – просто изсипете газираната течност в нея, сложете я да се вари и благодарете на изобретателите на тази прекрасна напитка, защото няма да има никаква следа от загоряло вече. Други магически свойства на тази газирана напитка ще премахнат петната в чайника – просто трябва да оставите напитката в него за ден.

Ако в бижутата си НЯМАТЕ скъпоценни камъни, то може да ги почитите с напитката. Залейте ги с напитката, след минута ги извадете и започнете да ги почиствате с мека четка. Всички потъмнявания ще изчезнат за секунди. Някоя гайка е затегната прекалено? Просто опитайте да я отвъртите с кърпа, напоена с газираната течност. Излейте „Кока-Кола” в тоалетната и тя лесно ще разтвори цялата мръсотия, която е залепнала по чинията.

Хоби

Тази сладка напитка е полезна за всички фотографи и нумизмати. Ако сложите малко от напитката върху снимката ви, то тя ще изглежда стара.
Монетите ви ще засияят, ако ги накиснете в газираната напитка, а после ги изтъркате с кърпа.
Кулинария

Гостите ви ще са запленени от вкуса на печеното ви пиле и определено ще поискат допълнително. В соса, с който мажете месото, добавете кафявата течност в съотношение 1:1. Гарантираме ви уникален вкус.

Градинарство

Не можете да отглеждате зеле и марули, защото всяка година листата им биват наядени от охлюви? Оставете това в миналото. Просто сипете от напитката в няколко чинийки и ги поставете в градината. Вредителите по някаква причина обожават сладката сода. Те ще влязат в примамката, но няма да могат да излязат.

Красота и здраве

Това е най-невероятното, за което помага тази напитка. „Кока-кола”-та помага при гадене – щом ви се доповръща, просто пийте няколко глътки от нея.

Напитката се справя и с разстройство на стомаха. Пийнете няколко лъжици от нея, като лекарство
Ако сте боядисали главата си, но цветът не е станал точно този, който сте си представяли. То измийте косата си с напитката и ще притъпите получения цвят.

Оказва се, че напитката е необходима във всеки дом, защото е способна да помогне от почистването му, до завършването на прическата ви.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар