Home » България » Подпукаха бабаит, набил пловдивчанин, защото го объркал с друг
Подпукаха бабаит, набил пловдивчанин, защото го объркал с друг
Подпукаха бабаит, набил пловдивчанин, защото го объркал с друг

Подпукаха бабаит, набил пловдивчанин, защото го объркал с друг

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу С.Т., на 32 г. Младият мъж е обвинен за това, че в съучастие с неизвестен извършител, по хулигански подбуди, е причинил на друг, лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане и оток по главата и шията и охлузване по рамото, довели до причиняване на болка и страдание, без разстройство на здравето.

На 17 май 2018 г. пострадалият бил със свой познат на басейн край  Пловдив. Към 13,30 часа той останал сам и започнал да преглежда мобилния си телефон. В това време към него се приближил обвиняемият, който бил придружен от трима мъже, неустановени по делото. С.Т. се насочил към пострадалия  и започнал да му нанася удари в областта на главата и да крещи и пита: „Къде са другите?“. В същото време един от другите мъже също го ударил.

Другите двама гледали отстрани случващото се.

През цялото време пострадалият се опитвал да се предпази от ударите и викал към обвиняемия, че е станала грешка и той не е този, когото търсят. В това време мъж, който работел като спасител на басейна, се приближил и попитал какво се случва, но бил предупреден да не се намесва, за да не пострада. След това обвиняемият и придружаващите го три лица се оттеглили в посоката, от която били дошли. Действията на С.Т. били видени от свидетели, които останали силно възмутени, като бил подаден сигнал в полицията. По делото е била назначена съдебно-медицинска експертиза, която установила описаните по-горе травматични увреждания. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи заседание по делото.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар