Home » Lifestyle » Певицата Диона се изпусна: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“
Певицата Диона се изпусна: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“, който я прави почти независима от фирмата!
Певицата Диона се изпусна: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“, който я прави почти независима от фирмата!

Певицата Диона се изпусна: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“

Певицата Диона се изпусна: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“, който я прави почти независима от фирмата!

В последното си интервю R&B сензацията Диона издаде какви тайни от кухнята знае и то не за коя да е звезда, а за топ певицата на „Пайнер“ Галена, узна Novini365

23-годишната изпълнителка от Койнаре, чието истинско име е Денислава Сашова, има двамата фаворити в родната музика и това са 100 Кила и Галена. Ето какво разказа за тях, че дори навлезе в прекалени подробности особено за женското присъствие из топ колегите й.

И двамата ми идоли са независими в кариерите си и виждам, че този подход е доста успешен. Например 100 Кила, който е независим артист. Зад него няма компания, но виждаш какъв успех има той и какъв фурор предизвиква където и да се появи, каквото и да изпее. Харесвам и Галена. Да, тя има договор с „Пайнер“, но аз знам, че условията, под които се е подписала, са доста различни от традиционните в такива ситуации. И всъщност тя е почти независима от тях, а за мен това е най-добрият вариант“, твърди брюнетката пред „Шоу“.

Самата Диона не желае да бъде част от която и да е музикална продуцентска къща, макар че всички големи такива са й предлагали. Не плаща за гледания и реклама, тъй като аудиторията на социалните мрежи е многомилионна и няма как продукциите й да останат незабелязани.

Денислава е родом от Койнаре, но дълго време живее във Велико Търново, където е завършила политология. Родителите й не я подкрепят в музикалните й начинания и завършва висшето си само за да им угоди. Те считат, че заниманията с микрофона, снимането на клипове и записването на песни са глупости, които са с краткотраен срок на годност. За тях успех било например тя да има своя адвокатска кантора.

Дори след като тя се утвърждава на родната музикална сцена, печели награди, участва дори в сериал (тийн уеб поредицата на Криско и „Адаманд“ – „Следвай ме“), само майка й й се радва, когато Денислава се прибира у дома. Баща й все още е резервиран към нея, тъй като не е последвала неговото желание как да се развива правилно, в този смисъл, в който той придава на думата.

Диона открито признава, че не желае да следва мечтите на родителите си, защото те не са си следвали своите, когато му е било времето.

С мъка признава, че дори в началото на кариерата й, освен, че те не желаят да й помогнат да стартира, никой друг не й е ударил рамо. Отделя едно лято, за да бачка на морето и да си събере парички за клип. Записва се на конкурс, в който се изисква да изпрати демо парче, и се оказва, че тя е единствената жена, която се е включила и печели. Наградата е безплатно видео към песента.

Диона избухва с въпросния трак, а след втората й песен всичко живо се интересува от нея. Споделя, че за разлика от традициите в шоубизнеса – певците да плащат на текстописци, тя сама си пише римите. Лириките й са обвързани с нейната житейска философия и счита, че това е допринесло на публиката да я обикне, тъй като е истинска и говори за своите истини.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар