Home » Спорт » Петричев: Господ беше с нас!

Петричев: Господ беше с нас!

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира класирането в групите на Лига Европа, което стана факт след равенството 2:2 с Марибор. Шефът в клуба от Разград каза, че не е необходимо на всяка цена да се привличат нови играчи. Петричев също съобщи, че Джоди Лукоки на този етап остава в клуба.

„Бях сигурен и вярвах до последно, че няма как късметът да не е с нас. Доверих се на интуицията си. Господ беше с Лудогорец. Ще играем в Европа поне до Коледа. Честито на всички наши привърженици, на всички в отбора. Пожелаваме си именит отбор, който да дойде в Разград“, каза Петричев.

„При нас нещата винаги стават трудно, но важното е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите трески за дялане“, коментира той.

„Възможно е да има новини. Ще вземем футболисти само, ако сме сигурни, че ще вдигнат нивото. Не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена“, поясни Петричев.

„Когато един трансфер пропада, значи има причина“, каза шефът в Лудогорец относно Джоди Лукоки, който беше гласен за продажба в Турция, но на този етап остава при „орлите“.

„Станислав Генчев е кадър на Лудогорец. Възнамеряваме да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите добри български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетентни, са единодушни какъв треньор се търси. Имаме доста работа в тази посока, но не сме си поставяли спешни срокове. Смятам, че Генчев ще може да изпълнява добре функциите, които има. Ние не трябва да бъркаме. Благодаря на Алекси Желязков, който помогна на отбора и на Станислав Генчев“, завърши Петричев.

Словения
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Русия домакин на мащабни военни учения

Русия е домакин на мащабни военни учения в Централна Азия, съобщи РИА Новости. В ученията ...

Румен Радев заминава за САЩ

От 22 до 26 септември президентът Румен Радев ще бъде на работно посещение в Ню ...

Първан Симеонов: Слави ще е фактор

Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два ...

Първан Симеонов: Битката за София ще е политическа

Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два ...

Toyota: Нов Land Cruiser догодина? Пълни щуротии!

Руското представителство на Toyota отрече с необичайно остър тон твърдението на японското сп. Best Car, ...

Светът да се обедини за климата

Ръководителите на над 30 държави подписаха апел за за действия в борбата с климатичните промени, ...