Home » Култура » Песен на Явор Захариев от Gravity Co излиза посмъртно (ВИДЕО)

Песен на Явор Захариев от Gravity Co излиза посмъртно (ВИДЕО)

Неиздавана досега песен на Явор Захариев излиза три месеца след смъртта на вокалиста. Тя се казва „Down“ и е съвместен проект на Явор и Евгения Миро-Косева. Песента е записана преди шест години и има заснето видео към нея.

Сега Евгения и сестрите на изпълнителя решават да пуснат песента, за да не остане този проект скрит завинаги. Според тях, Явор е имал намерението да представи песента през 2018 г., след завръщането си от лечението си в Хърватия, но плановете му така не се осъществяват, пише сайтът „Площад Славейков“.

Евгения, която е част от групата Пумпал, споделя, че изпитва чувство на благодарност, че Явор се съгласил да направят заедно „Down“ и иска тази песен да види бял свят, като начин той да не бъде забравен:

„Явор много обичаше да създава музика, страшна загуба е неговото отсъствие от живота. Но той живее чрез песните и поезията в тях. Ще го помня като прекрасен, изключителен, талантлив и много чувствителен човек“.

Явор Захариев почина на 5 април тази година, два дни след като бе приет в болница в изключително тежко състояние. Той бе вокалист на групата Gravity Co. През 2018-та той сподели, че три години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил със своята наркотична зависимост. На 22 април тази година Явор Захариев трябваше да навърши 39.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Твърд Брекзит, мек Брекзит, никакъв Брекзит

Колко ли поражения още може да понесе британският премиер Борис Джонсън? Долната камара на британския ...

Предизборно: 600 новорегистрирани граждани в Кресна

Над 600 новорегистрирани граждани са установени в Кресна за периода от 2018 година до април ...

От НСО: Не одобряваме видеата на премиера в колата

В Националната служба за охрана са силно възмутени от живите включвания на министър-председателя Бойко Борисов ...

Наркозависим наръга 7-годишното си дете във Варна

Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство за опит за убийство на седемгодишно дете. Престъплението ...

Ана Вилфан от ДБГ: Кметицата не вижда дупките и в нейния квартал

Ана Вилфан е родена през 1993 г. в София. Завършва средното си образование в Италианския ...

Кои са най-популярните имена за непослушни деца?

Според национална анкета, проведена сред родители и учители във Великобритания, най-често непослушните момченца носят името ...