Home » България » Първи СНИМКИ от касапницата край Монтана! Трагедията е огромна
Първи СНИМКИ от касапницата край Монтана! Трагедията е огромна
Първи СНИМКИ от касапницата край Монтана! Трагедията е огромна

Първи СНИМКИ от касапницата край Монтана! Трагедията е огромна

Появиха се първи снимки от тежката катастрофа, която блокира входа на Монтана в посока Лом, съобщава агенция BulNews.bg.
Инцидентът е станал на входа на фирма „Мегатрон“ в технологичния парк край града. По непотвърдена информация „БМВ“ със софийска регистрация се е движело в посока Лом, когато от портала на технологичния парк на пътя му излязло „Рено“.

Все още няма данни дали немското возило се е движело с висока скорост или шофьорът на френската кола е отнел предимството на колегата си.

Водачът и спътничката му в „БМВ“-то не са пострадали, но са отведени в монтанската болница за преглед. Първоначалната информация гласеше, че има един пострадал, но по неофициална информация при жестокия сблъсък има загинал човек, който пътувал в „Рено“-то. На място са пристигнали две линейки, пожарна и два патрула на полицията.

От АПИ призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на „Пътна полиция“, по обходен маршрут: III-112 Монтана-Славотин и по III-8105 Славотин- Расово и обратно. Очаква се в следващите два часа пътят за Лом да остане затворен, докато приключат процесуално-следствените действия.

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!