Home » България » Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода
Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода
Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода

Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода

Бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова напуснаха следствения арест на улица „Майор Векилски“. Тяхното пускане се забави с повече от час и половина. Иванчева и Петрова бяха конвоирани от полицията до домовете им.

Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода

„Нямам угризения, свързани с работата ми. Развълнувана съм, че съм си вкъщи”, заяви пред журналисти пред дома си Иванчева. „Психически не сме добре, оглупели сме в истинския смисъл. Много е трудно – физически и психически не сме добре”, каза още Десислава Иванчева.“Рано или късно истината ще излезе. Много ще ни е трудно. Това е един свят, който е лъжовен и неистински“, допълни бившият кмет на „Младост“.

Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода

Припомняме, че прокуратурата реши да пусне за празниците двете жени, но след това смята отново да поиска те да бъдат върнати зад решетките. Така мярката им за неотклонение се променя в по-леката – „домашен арест”. Адвокатите им настояваха Иванчева и Петрова да бъдат освободени, тъй като няма опасност да извършат ново престъпление или да се укрият, както и заради влошеното им здравословно състояние.

Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода

Припомняме, че кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева бе арестувана зрелищно по време на получаване на подкуп. Тя, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвинение, че са взели подкуп в особено големи размери. Инвеститорът Александър Ваклин обвини кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на бизнесмена за строеж. Иванчева отрича обвиненията. Тя е категорична, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин извън общината, а при разговорите им обсъждали проект за детска площадка.

Първи СНИМКИ на Иванчева на свобода

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар