Home » България » Първанов за искания вот: Ако БСП ще управляват, да бяха оставили Ананиев да им направи реформата (Обзор)
Първанов
Първанов

Първанов за искания вот: Ако БСП ще управляват, да бяха оставили Ананиев да им направи реформата (Обзор)

Още до края на седмицата БСП ще е готова с мотивите си за внасяне на вота на недоверие към правителството.

Вота е заради политиката в здравеопазването. Това съобщиха за “24 часа” от лявата централа. Червените депутати са на десанти тези дни в Смолян и Пазарджик, но ще се върнат в пълен състав в парламента за дебатите по вота.

“Опозицията е в правото си да иска вотове на недоверие. Това е начин тя да поддържа интереса към себе си, да се предизвика обществен дебат по една или друга тема. По здравеопазването дебат сега трябва да има. Но не беше това моментът”, критикува някогашните си другари експрезидентът Георги Първанов.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова

Министър Кирил Ананиев познава много добре и проблемите на здравеопазването, убеден е той. “Ако някой може да направи реформа, то това е този министър. И ако аз бях опозиционен лидер, грубо казано, щях да го оставя да направи реформата, да изтеглят сектора, ако може, от блатото. Защото, ако на сегашната парламентарна опозиция, като бъдеща управляваща сила ѝ се наложи да прави тази реформа, ще ѝ бъде много тежко”, посъветва той “Позитано”. 

Източник: 24 часа

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар