Home » Uncategorized » Пълна нумерологична прогноза за 2019-а!
Пълна нумерологична прогноза за 2019-а!
Пълна нумерологична прогноза за 2019-а!

Пълна нумерологична прогноза за 2019-а!

Светът се управлява от числа, така че нумерологичният хороскоп за 2019 г.

Ще ви каже как да бъдете на една и съща енергийна вълна с числото на годината. Това заяви астрологът Ивелина Пенчева пред tribune.bg

2019 година е под влияние на Тройката, което е управляване от Юпитер – планетата на голямото щастие.

Това е много мощно число, което има огромна сила, толкова много непредвидени и неочаквани неща могат да се случат в годината на Земната свиня.

Нумеролозите поздравяват жителите на нашата планета, защото Тройката е една от най-успешните годишни числа!

2019 г. отлично подхожда на това, че най-накрая ще олицетворява реализирането на най-съкровените желания и дългосрочните планове! Просто седнете и започнете да съставяте списъци с нещата, които искате да постигнете. Годината на Тройката трябва да мине под лозунга: „Ще успея да направя това!“ Основното нещо – не се съмнявайте. Единственото условие е, че това не трябва да бъде моментна прищявка, а стара мечта. Именно в годината Тройка може да се постави основата за благосъстоянието и неговото развитие.

Тройката е провокатор по своята същност.

Това означава, че приключенията и рисковете трябва да се избягват. От друга страна, това не трябва да отнема вашата вяра в себе си, ако вашият бизнес или работа изискват необичайна стъпка в нестандартна посока. Обмислен риск с балансирани плюсове и минуси може да помогне за разрешаването на всяка ситуация във ваша полза. Минимизирайте загубите и разходите през цялата година, защото няма да ви падат парите от небето.

Общуването с колеги и клиенти ще изисква повече дипломация и спокойствие, защото в противен случай рискувате да загубите доверие. През 2019 г. хората ще бъдат импулсивни, което ще се отрази негативно на финансовото състояние. Старайте се да избегнете това, защото знаете, че тройката не прощава прибързани действия.

Това е година на лидери и началници.

На най-високите позиции ще има най-голям натиск отвътре. Ако бъдете справедлив шеф и човек, който е готов да прави отстъпки и да помага в трудни ситуации, Вселената ще отвори вратите си за вас, като ви помага да постигнете авторитет и благоденствие.

Това е прекрасна година за работа над грешките.

Времето, когато миналите грешки, превърнали се в мъдрост и опит, ще дадат положителен отклик. В съветите на другите трябва да се вслушвате повече. В потока на техните мисли и думи може да се изплъзне много важна информация.

Не се съмнявайте в себе си и не се страхувайте от трудности.

Намалете твърде високите амбиции, така че те да не пречат на правилния поглед върху света около вас и да не изкривяват реалността. Задаването на цели трябва да бъде правилно – не се стремете да решавате най-сложните задачи и проблеми. Започнете с най-простите. Трябва да можете да работите и да намирате време да се отпуснете, да има баланс между двете. Претоварването няма да донесе полза, само вреда. Затова търсете във всичко „златната среда”.

През 2019 г. не трябва да прекарвате прекалено много време в уединение.

Понякога човек иска да бъде сам и това е наистина необходимо за него, но не трябва да се увличате. Тройката изпраща положителни вълни там, където има повече хора, но има едно важно условие – обща цел да обединява тези хора. Ето защо през 2019 г. ще бъде приятно да почивате и да работите заедно. Ако направите нещо неприемливо, не се страхувайте да признаете грешката. От друга страна, ще трябва да се научите как бързо да прощавате на хората. Това е идеално време да си потърсите половинката, ако сте все още сами. Посещавайте събития и места, където има много хора. Нужно е да надмогнете страховете и комплексите си и да повярвате повече в себе си и късмета си.

Тройката действа като магнит, което ви позволява да пресявате всички лоши неща, които влизат във вашето биополе. През 2019 г. това ще бъде много полезно, защото често ще трябва да бъдете сред хора, чието настроение не винаги е съзидателно.

Годината Тройка трябва да мине под знака на разнообразието.

Най-добрият отдих е културният. През годината, управлявана от Тройка, трябва да посещавате повече концерти, музеи, кина, театри, изложби. Ще бъде много добре да зареждате аурата си със сила и положителна енергия.

Основната цел на съставената за годината нумерологична прогноза е да помогне на човек да избере своите цели и да определи приоритетите си. Знаейки числото, което ще повлияе на новия календарен период, лесно можете да направите планове за подобряване на живота си, както и да избегнете разрушителни действия, които изчерпват силите и вашата вътрешна енергия.

„Ако не минеш напред, значи оставаш назад”. Всички като феникси трябва да се възродим за нов живот, за нови подвизи и щастие. Много щастие през новата 2019 година!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 11 февруари: Стрелците днес ще са загадъчни и непостижими за околните, бързината ще е най-лошия съветник на Лъва

Хороскоп за 11 февруари: Стрелците днес ще са загадъчни и непостижими за околните, бързината ще е най-лошия съветник на Лъва

Овен Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от ...

Хороскоп за 8 февруари: Неприятни промени в личния живот очакват Девите, неочаквано известие променя плановете на Козирога

Хороскоп за 8 февруари: Неприятни промени в личния живот очакват Девите, неочаквано известие променя плановете на Козирога

Овен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате ...

Хороскоп за 6 февруари: Ревност ще разкъсва днес Овните, Раците да стоят по-далеч от наличните пари и кредитни карти

Хороскоп за 6 февруари: Ревност ще разкъсва днес Овните, Раците да стоят по-далеч от наличните пари и кредитни карти

Овен През този ден ще си спомните, какво е това ревност. Припомнянето ще бъде не ...

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...