Home » България » Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син
Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син
Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син

Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син

Баща нарита и обижда служител на бензиностанция в Царево, за да му отмъсти, защото влязъл в конфликт с избухливия му син. Абсурдната екшън ситуация става ясна от мотивите на Царевския районен съд, който е наказал таткото-бабаит с глоба от 250 лева за дребно хулиганство, пише Бургасинфо.

Един от синовете на бащата отишъл да зарежда автомобила си. Тогава на смяна е бил потърпевшият служител, който уведоми клиентът, че в момента, за 20 минути не е възможно зареждането на коли, поради технически причини, просто трябва да изчака определен интервал от време. По същото време на бензиностанцията е имало и други хора, които също са чакали. Синът обаче не могъл да приеме факта, че не може да зареди на момента автомобила си и започнал да псува служителят на майка, да прави жестове и знаци, с които му казвал, че ще го заколи. Работникът казал на момчето, че не е хубаво да се псува, че е млад човек и не е прилично това поведение.

На другата сутрин въпросният син, заедно с майка си, тръгнал за Приморско, но преди това отново отишъл на бензиностанция „Лукойл“-Царево да зарежда автомобила си, като повторил същите псувни и жестове на прерязване на гърлото към работника. Човекът пак казал на момчето, че това поведение е непристойно за него и не е хубаво. Момчето влязло в бензиностанцията, платило горивото си, качило се в автомобила си и си тръгнало. Майката му пък говорила по телефона със съпруга си, като му казала, че на бензиностанцията е възникнал конфликт между по-малкият им син и служител на бензиностанция „Лукойл“-Царево.

Тогава се намесва таткото. Двадесет минути по-късно на бензиностанция спряли два автомобила. От единия слязъл таткото, а от втория – другият му син. Бащата се запътил към служителя, който в този момент е бил с гръб към него и се нахвърлил с удари към него. По това време касиерката видяла какво се случва и уведомила колега. Той тръгнал към нападнатия служител и агресивния татко, като се опитал да ги разтърве, но към него се нахвърлил другият син.

Служители и клиенти се опитали да разтърват участниците в екшъна. На място пристигнал полицейски автопатрул, като униформените служители установили, че конфликтът вече е бил приключил.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Дете издаде баща си за системен побой

15-годишно момче подало сигнал в РУ-Разград, че около 21 часа на 28 юни баща му ...

Мъж съди Кевин Спейси за…

Мъж от Масачузетс, който обвини актьора Кевин Спейси, че го е опипал в бар в ...

Мними общинари нахлуха в дома на пенсионер, пребиха го и ограбиха всичко

80-годишен мъж е бил пребит в дома си в столицата. Нападателите се представили са общински ...

Мъж преби свой съселянин и му задигна плик с продукти

35-годишен от Писарово е задържан след нанасяне на побой и кражба. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен. ...

Ценко Чоков с инвалидна количка в Апелативния спецсъд

Апелативният специализиран наказателен съд гледа делото срещу бившия кмет на Галиче Ценко Чоков. На 10 ...

Чернокож проплака: Ултраси ме пребиха в центъра на София, изпаднах в безсъзнание, а те имитираха маймунски звуци (СНИМКА)

Чернокож проплака: Ултраси ме пребиха в центъра на София, изпаднах в безсъзнание, а те имитираха маймунски звуци (СНИМКА)

Поредният чужденец, който посети България, проплака от българските хулигани. Става дума за британеца Леон Кофи. ...