Home » България » Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син
Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син
Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син

Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син

Баща нарита и обижда служител на бензиностанция в Царево, за да му отмъсти, защото влязъл в конфликт с избухливия му син. Абсурдната екшън ситуация става ясна от мотивите на Царевския районен съд, който е наказал таткото-бабаит с глоба от 250 лева за дребно хулиганство, пише Бургасинфо.

Един от синовете на бащата отишъл да зарежда автомобила си. Тогава на смяна е бил потърпевшият служител, който уведоми клиентът, че в момента, за 20 минути не е възможно зареждането на коли, поради технически причини, просто трябва да изчака определен интервал от време. По същото време на бензиностанцията е имало и други хора, които също са чакали. Синът обаче не могъл да приеме факта, че не може да зареди на момента автомобила си и започнал да псува служителят на майка, да прави жестове и знаци, с които му казвал, че ще го заколи. Работникът казал на момчето, че не е хубаво да се псува, че е млад човек и не е прилично това поведение.

На другата сутрин въпросният син, заедно с майка си, тръгнал за Приморско, но преди това отново отишъл на бензиностанция „Лукойл“-Царево да зарежда автомобила си, като повторил същите псувни и жестове на прерязване на гърлото към работника. Човекът пак казал на момчето, че това поведение е непристойно за него и не е хубаво. Момчето влязло в бензиностанцията, платило горивото си, качило се в автомобила си и си тръгнало. Майката му пък говорила по телефона със съпруга си, като му казала, че на бензиностанцията е възникнал конфликт между по-малкият им син и служител на бензиностанция „Лукойл“-Царево.

Тогава се намесва таткото. Двадесет минути по-късно на бензиностанция спряли два автомобила. От единия слязъл таткото, а от втория – другият му син. Бащата се запътил към служителя, който в този момент е бил с гръб към него и се нахвърлил с удари към него. По това време касиерката видяла какво се случва и уведомила колега. Той тръгнал към нападнатия служител и агресивния татко, като се опитал да ги разтърве, но към него се нахвърлил другият син.

Служители и клиенти се опитали да разтърват участниците в екшъна. На място пристигнал полицейски автопатрул, като униформените служители установили, че конфликтът вече е бил приключил.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Бой заради засичане в София! Издирват биячите

Полицията разследва среднощен побой в София. Около 23.15 часа снощи постъпил сигнал за сбиване между ...

Пребиха кандидат кмет

За нанесен му побой след края на изборния ден съобщи единият от кандидатите за кмет ...

Здрав бой в Петричко заради изборите

Баща и син от село Тополница, Петричко, са задържани заради нанесен побой над свой съселянин. ...

Пребиха мъж в хотелска стая в Добрич

Добрички полицаи разкриха и задържаха извършители на побой. Оперативните действия били предприети по сигнал, постъпил ...

Бесен дядо преби съсед във Вършец

На 20 октомври, в 10.00 ч. пред двор на къща в град Вършец е възникнал ...

Охранител преби клиент в нощен клуб в Шумен

Досъдебно производство за хулиганство е образувано след сигнал за побой над клиент на заведение в ...