Home » България » Отворено писмо до Слави Трифонов разтърси мрежата!
Отворено писмо до Слави Трифонов разтърси мрежата!
Отворено писмо до Слави Трифонов разтърси мрежата!

Отворено писмо до Слави Трифонов разтърси мрежата!

Слави Трифонов продължава да е в полезрението на народа вече няколко дни!

„ОТВОРЕНО ПИСМО

От Йордан Малджански –ст.н.с. по животновъдство

От гр.Враца.

Г-н Трифонов,

През последните няколко дни Вие станахте най- обсъжданата личност в страната. Идеята Ви да поканите „ПЪРВЕНЦИТЕ”в държавата, който да отговорят на въпросите на гражданите не оправда очакванията на народа. Задаваните въпроси от народа са повечето лични и не търсят отговори за социалноикономическото му състояние. С Вашите въпроси трябваше да попитате УПРАВНИЦИТЕ:

ЗАЩО СМЕ БЕДНИ

ЗАЩО СМЕ ГЛАДНИ

ЗАЩО БЕЗРАБОТНИ

ЗАЩО ЖИВЕЕМ МИЗЕРНО

ЗАЩО СОЦИАЛНОТО РАЗСЛОЕНИЕ НА НАРОДА Е НАЙ-ВИСОКО С КОЕФ. „ДЖИНИ”8.8

Отворено писмо до Слави Трифонов разтърси мрежата!

Фермер предизвика Слави Трифонов

Вие поканихте само хора от властта, които със своите „управленски” действия предизвикаха недоволството и гнева на народа и той е на улицата. НАРОДА ИСКА РЕШЕНИЯ А НЕ МАЛОУМНИ ОПРАВДАНИЯ И ВНУШЕНИЯ. Най-вероятно е да помислим, че Вие ще ни ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ, но се излъгахме. Вие ни заблудихте г-н Трифонов, като се държахте угоднически с господарите си. От бунтар и водач на народното недоволство, който иска да изхвърли боклука станахте част от него.

За това Ви МОЛЯ, да ме поканите във Вашето предаване като представител на НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО! Аз за разлика от Вас покривам всички критерии за това. Аз съм прекарал всички социални заболявания, от които страда българският народ. Това са: БЕДНОСТ, ГЛАД, БЕЗРАБОТИЦА, МИЗЕРИЯ. Всичките тези заболявания са ме провокирали да МИСЛЯ, как можем да се избавим от тях.

Очаквам от вас да ми дадете тази възможност да оповестя моята програма за СПАСЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА! Само това е начина да си върнете доверието изкупите греха си пред народа.

За разлика от първите хора на страната, аз няма да ги коментирам, АЗ ЩЕ ПРЕДЛОЖА АЛТЕРНАТИВНА ТЕРАПИЯ НА ВСЯКО ЕДНО ОТ ТЕЗИ СОЦИАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

Надявам се, като потърпевш от техните „управленски” решения да ми дадете и на мен думата, както е в съда ОСЪДЕНИЯТ ИМА ПРАВО НА ПОСЛЕДЕН ДУМАТА.

С уважение: ст.н.с.Йордан Малджански,

ЕДИН от осъдените от МОДЕЛА на БЕДНОСТ, ГЛАД, БЕЗРАБОТИЦА И МИЗЕРИЯ!“

Източник: Фейсбук

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Отворено писмо до Слави Трифонов разтърси мрежата!
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline