Home » България » От „Окръжна болница“ съобщиха какво е състоянието на пострадалия тираджия след мелето на Околовръстното
От Окръжна болница съобщиха какво е състоянието на пострадалия тираджия след мелето на Околовръстното
От Окръжна болница съобщиха какво е състоянието на пострадалия тираджия след мелето на Околовръстното

От „Окръжна болница“ съобщиха какво е състоянието на пострадалия тираджия след мелето на Околовръстното

Шофьорът на ТИР, пострадал при катастрофа на Околовръстното шосе на София, който беше приет в СО на УМБАЛ „Св. Анна“, в много тежко състояние, е хоспитализиран в Реанимацията на болницата. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Пациентът е стабилизиран, без пряка опасност за живота. След обстоен преглед не се потвърдиха първоначалните съмнения за фрактура на череп.

ТИР се преобърна на Околовръстния път преди разклона за село Казичене. При инцидента пострада шофьорът на камиона. Сигналът за произшествието е подаден около 12.00 часа. По първоначални данни камионът се е ударил в информационните табели на пътя и се е преобърнал. На място веднага са изпратени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ.

За „Фокус“ от Центъра за Спешна медицинска помощ – София съобщиха, че състоянието на мъжа е тежко, с гръдна, коремна и лицевочелюстна травма. Дълго време пожарната се е опитвала да извади пострадалия от камиона. На мястото на инцидента е разлято гориво.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар