Home » България » Осман Откай: Имам чувството, че всеки момент Борисов ще слезе с бухалката

Осман Откай: Имам чувството, че всеки момент Борисов ще слезе с бухалката

“В неделя ще има наказателен вот. Заради това Бойко Борисов е толкова изнервен, използва думи нехарактерни за него.. те са характерни за него, но в миналото му. Сега обаче ги изговаря, не може да контролира речника си, поведението си, говори гадове, мръсници и това в национални медии. Всеки момент като че ли с бухалката ще слезе, такова чувство имам“, това заяви бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай в ефира на ТВ+.

“Тези обиколки, след като скриха Цветанов, обиколките, които Борисов прави ми напомнят за “осветяването“ на Доган. Когато вкараха Доган в предаването на Слави Трифонов, малко провокирайки го, той започва да говори как той разпределя обръчите. Горе-долу в такава ситуация е поставен самият Бойко Борисов от тези, които го качиха на власт“, каза Осман Откай.

“От една година казвам и продължавам да поддържам тезата си, Борисов е изнервен не толкова от Корнелия и БСП, по-скоро той знае, че тези, които го качиха на власт, поддържаха го, употребиха неговата власт заедно, днес са решили да го подменят, защото той става дразнител. Провокация мисля, че ще има и заради това той предварително предупреждава, защото поредица от неща излизат“, каза още Октай.

“БСП винаги искат властта. За последните 30 години, те винаги искат властта и винаги падат от властта. Те не са като другите партии с един лидер, който да контролира всичко. Там всички са лидери. Докато вземат властта са обединени, когато вземат властта се разпокъсват помежду си“, констатира Октай.

“На миналите избори Делян Пеевски пак беше избран за евродепутат, но имаше реакция от АЛДЕ и тогава го оттеглиха. Дори да има пак реакция и да го оттеглят, това вече повторното, ще раздразни АЛДЕ, защото по този начин и АЛДЕ става олигархична политическа европейска партия“, допълни още Осман Октай.

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Бойко Борисов: Интриганти изритаха шефа на НСО

Премиерът Бойко Борисов още повече засили съмненията около оставката на шефа на Националната служба за ...

В Германия издирват красива българска ученичка

Вече повече от седмица няма никаква информация за това къде се намира българската ученичка Йелиз. ...

Американският шпионин остава зад решетките в Москва

Съд в Москва удължи днес до декември срока на предварителния арест на американеца Пол Уилан, ...

Новата стара стратегия на САЩ за завладяване на Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Новата ...

Борисов: Защо ни е ресор Земеделие, там парите са разпределени ясно

Някой си измисля глупости и вие ме карате да ги коментирам. Това заяви премиерът Бойко ...

Меркел все още води колоната в Германия

Подкрепата за Германската социалдемократическа партия (ГСДП) сред избирателите е нараснала с два пункта за последната ...